Ce concurent din echipa Războinicilor a fost votat spre eliminare? El poate părăsi competiția Survivor România 2021!

Autor: Amalia Georgescu
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a anunțat ce concurent este nominalizat spre eliminare în echipa Războinicilor
Sursa: Captură KANAL D

Concurenții de la Survivor România 2021 reușesc să surprindă de fiecare dată în momentul în care își exprimă votul. Pe cine au nominalizat Războinicii spre eliminare ?

În anumite situații, nominalizările pe care le fac concurenții de la Survivor România 2021 sunt previzibile, multe dintre ele fiind făcute pe criterii sociale, dar și ținând cont de performanțele sportive. Ei bine, există și momente în care deciziile Faimoșilor și Războinicilor surprind pe toată lumea. Pe cine au nominalizat Războinicii în această seară?

Ce concurent din echipa Războinicilor a primit cele mai multe voturi în consiliul de nominalizare?

Consiliile de nominalizare scot la iveală adevăratele tensiuni care există între concurenții din cele două echipe. Deși își doresc să pară uniți, de cele mai multe ori, concurenții nu sunt sinceri până la capăt atunci când vine vorba despre relațiile dintre ei și doar în consiliu găsesc puterea să vorbească despre ceea ce îi macină. Discuțiile pe care le poartă înainte de nominalizări sunt menite să îi ajute în rezolvarea problemelor, însă se întâmplă frecvent ca acestea să amplifice și mai mult certurile și să ducă la apariția unor conflicte și mai puternice.

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de echipa Războinicilor, ceea ce înseamnă că ei au fost nevoiți să facă nominalizări.

După un consiliu din care nu au lipsit micile înțepături și reproșuri, Războinicii au nominalizat. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a citit voturile concurenților și a dat verdictul. Albert este concurentul care a primit cele mai multe voturi, astfel că se află în pericol de eliminare în această săptămână.

„Albert, tu ești nominalizat spre eliminare din echipa Războinicilor în această săptămână.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021.

Citeste si: Mellina si Morosanu au ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport! Iata cum au fost intampinati!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp după ce a aflat cum au votat colegii, Albert a reacționat. Nu este pentru prima oară când se află într-o astfel de situație, astfel că nu a fost surprins de voturile colegilor.

„Am mai fost nominalizat, nu e pentru prima oară, dar de data aceasta parcă a fost ca o palmă nominalizarea și așa cred că trebuie să și iau această nominalizare.

Trebuie cumva să îmi găsesc echilibrul ăsta de care spun pentru că altfel deznodământul va fi același la care se gândește toată lumea, adică nu pot să mai stau foarte mult pe aici dacă nu dau randament. Ce să zic? O să o iau ca pe o palmă și așa va fi pentru că trebuie să fac ceva cât mai repede cu mine și cu echilibrul de care am vorbit.
Știu că pot, tocmai d-asta nu am spus niciodată că vreau acasă sau că sunt relaxat, știu că pot și vreau mai mult. Trebuie să nu mai pun atât de multă presiune, să nu mai fiu atât de tensionat, să fiu mult mai relaxat. Cred că e mai bine pentru mine treaba asta. O să stau să mă gândesc în următoarele zile, o să mă gândesc serios la această nominalizare.”
, a spus Albert.

În consiliul trecut, nominalizată spre eliminare a fost Irisha din echipa Faimoșilor, iar în această seară, Albert a fost votat de colegii săi spre eliminare. Astfel, ei pot părăsi competiția în această săptămână, însă ca de fiecare dată, nominalizările favoriților săptămânii pot schimba totul, iar în cele din urmă, votul publicului va face diferența. Concurentul care va acumula cele mai puține voturi din partea publicului va părăsi competiția în consiliul de eliminare de duminică.

Citeste si: Ce regulă a încălcat Zanni la Survivor România 2021? Daniel Pavel a făcut anunțul în consiliul de nominalizare: „Fapta pe care ai comis-o...”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.