Ce concurentă a intrat la regim după "Survivor România"? A spus-o chiar ea: "E oficial. Dieta mea începe astăzi."

Author: B.H.

După participarea la "Survivor România", mai mulți concurenți au avut parte de o mare surpriză atunci când s-au urcat pe cântar. Ce concurentă a intrat la regim după emisiune?

În timp ce unii concurenți au slăbit foarte mult în timpul emisiunii, condițiile dificile de trai, hrana puțină și activitatea fizică intensă contribuind la topirea kilogramelor în plus, alții din contră, s-au întros acasă cu mai multe kilograme decât aveau inițial, în cazul lor, efectul fiind invers.

Ce concurentă a intrat la regim după "Survivor România"? A spus-o chiar ea: "E oficial. Dieta mea începe astăzi."

Emisiunea "Survivor România" a fost o adevărată provocare pentru toți concurenții. Sportivi de performanță sau nu, aceștia au fost nevoiți să își depășească limitele și să renunțe la foarte multe lucruri pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție. În final, Elena a fost desemnată marea câștigătoare, ea intrând în posesia marelui premiu și a titlului de "Survivor România".

Citeste si: Jador si Andreea Pirui, impreuna! Imagini de infarct pentru Marius

După ce show-ul s-a încheiat, fiecare concurent și-a făcut un bilanț. Timpul petrecut departe de civilizație și-a pus amprenta asupra fiecăruia, din diferite puncte de vedere. Evident, cea mai importantă schimbare este cea fizică. "Survivor România" a fost ocazia potrivită pentru ca anumiți concurenți să slăbească, însă unii dintre ei s-au întors acasă cu mai multe kilograme în plus.

Astfel, una dintre concurentele care a intrat la dietă după "Survivor România" este Carmen Emanuela.

În momentul în care s-a cântărit în emisiune, concurenta acumulase 2 kilograme în plus, ajungând de la 53 de kilograme la 55. Ajunsă acasă, aceasta a postat pe contul personal de instagram o fotografie amuzantă prin care și-a anunțat prietenii virtuali că se apucă serios de dietă.

"Ok, este oficial. Dieta mea începe astăzi.", a scris Carmen Emanuela pe instagram. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ramona, dezamăgită de Nikolas: "Nu îl mai vreau. M-a deranjat ce a făcut..." Incredibil ce decizie a luat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Ea nu este singura concurentă care a dezvăluit că s-a îngrășat în timpul emisiunii. Elena a acumulat și ea mai multe kilograme în plus, Emanuel s-a îngrășat și el 6 kilograme, iar Grațiela a mărturisit că după ce s-a întors în țară și-a făcut toate poftele, astfel că a fost nevoită să se apuce serios de sport pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp sare în apărarea băiatului ei, criticat că făcut campanie ”anti Elena”