Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 mar 2021, 20:09
Culiță Sterp, concurent la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Culiță Sterp este destul de sincer atunci când vine vorba despre restul colegilor de echipă și nu se ferește să își exprime părerea despre aceștia. Ce a spus despre Andreea Antonescu?

Andreea Antonescu este cea mai nouă concurentă de la Survivor România 2021, iar în momentul în care a intrat în competiție, aceasta a dezvăluit că se bazează foarte mult pe ajutorul colegilor pentru a-și intra în ritm. Culiță Sterp a dezvăluit care este atitudinea Faimoasei atunci când nu se află pe traseele de la Survivor România 2021.

Culiță Sterp, deranjat de comportamentul Andreei Antonescu. Ce a dezvăluit despre Faimoasă?

Atunci când nu se află pe traseele de la Survivor România 2021, Faimoșii aleg să se antreneze, sperând că acest lucru îi va ajuta să devină mai puternici și să se impună în fața echipei adverse. Cu toate acestea, nu toți concurenții sunt motivați să meargă la antrenamente și se pare că printre cei care nu vor să facă acest lucru se numără și Andreea Antonescu, după cum a dezvăluit Culiță Sterp.

Faimosul a spus că Andreea Antonescu nu se antrenează singură și așteaptă să fie împinsă de la spate, în ciuda faptului că i s-a explicat exact tot ce are de făcut.

Citeste si: Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ce mă deranjează pe mine un pic este că ea nu face singură, doar dacă suntem noi cu ea și i-am spus. I-am spus ”Andreea, tu nu trebuie să fim noi cu tine tot timpul să îți spunem. Acum ți-am explicat, până la urmă e un lucru foarte simplu, să iei ceva să arunci, să iei ceva să dai la țintă, poți să faci tu singură.” Nu am văzut-o niciodată să facă singură, tot timpul trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate și lucrul ăsta nu prea îmi place că e un pic cam comodă, dar

poate că o să își revină, încă e la început.(...). Astăzi, în al doilea meci din săptămână și primul joc de imunitate, avem un vibe foarte bun, la fel ca la jocul de ieri, sperăm să câștigăm pentru că ne-a ajutat foarte mult vibe-ul de ieri al echipei.”, a spus Culiță Sterp despre Andreea Antonescu, dar și despre primul joc de imunitate al săptămânii.

Înaintea primului joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii par hotărâți să lase de-o parte orgoliile, să fie mai uniți ca niciodată și să obțină totemul de imunitate. 

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cum arată topul celor mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici