Ce crede Mariana Cojocaru despre DIVORTUL dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:11

Mariajul lui Stefan Banica Jr cu Andreea Banica a durat sapte ani.

Astrologul Mariana Cojocaru este de parere ca cel de-al saselea an dintr-o casnicie este dificil pentru ambii parteneri. Faptul ca cele doua vedete divorteaza dupa sapte ani de casnicie, a facut-o sa traga concluzia ca atat Andreea Marin, cat si Stefan Banica Jr au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-si salva casnicia. “A nul sase este un an de cumpana in orice relatie de cuplu ”, a afirmat Mariana Cojocaru.


Andreea a facut tot ce i-a stat in putere ca sa salveze relatia. Misiunea ei terestra era sa invete ce inseamna tolerant in relatia de cuplu ”, a continuat Mariana Cojocaru. Aparitiile din ultimul an ale Andreei Marin in care spunea ca ea inca mai crede in relatia ei, dar in acelasi timp ca divortul nu inseamna sfarsitul lumii, ne duce cu gandul ca ea era dispusa sa mai acorde o sansa relatiei, mai ales ca la mijloc era si fetita cuplului, micuta Violeta.


Mariana Cojocaru nu crede ca Stefan Banica Jr si Andreea Marin se vor impaca deoarece zana surprizelor nu este genul de femeie care sa se intorca si sa-si schimbe deciziile din momentul in care a spus “Stop!”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.