Ce crede neurologul Constantin Dulcan despre leacurile tradiționale: ,,Știa exact când trebuie să recolteze acea plantă “ Ce a dezvăluit cunoscutul neurolog în legătură cu mama lui

Autor: Diana Bostan

Dumitru Constantin Dulcan a vorbit despre leacurile mamei sale

Sursa: Captură YouTube

Dumitru Constantin Dulcan, neurolog remarcabil și cercetător în domeniul psihologiei și al conexiunii dintre minte, corp și spirit, face dezvăluiri neașteptate despre leacurile mamei sale din copilărie.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dumitru Constantin Dulcan a vorbit cu recunoștință la adresa mamei sale, dar și despre leacurile învățate de la aceasta în copilărie. Iată ce dezvăluiri a făcut cunoscutul neurolog!

Dumitru Constantin Dulcan a mărturisit dacă folosește sau nu leacurile mamei sale

Cunoscutul neurolog a relatat că a aflat mai târziu despre leacurile mamei sale, când era prea mic pentru a înțelege ceea ce făcea mama sa.

Fratele său mai mare i-a spus să noteze ce spune mama, avertizându-l că va regreta mai târziu dacă nu o face. Ulterior, el a realizat importanța plantelor medicinale și a ceaiurilor, dar a recunoscut că a înțeles semnificația lor abia mai târziu, fiind prea mic pentru aceste aspecte în acea perioadă.

Citește și: Cât de repede ne pot îmbolnăvi gândurile negre. Dumitru Constantin Dulcan, despre legătura dintre minte și trup: ”Ura este cancerul ființei”

”Se vorbea foarte urât despre femeile care făceau pe vindecătoarele. Copil fiind, nu puteam să fac această diferență, după aceea mi-am dat seama că mama poseda această cunoaștere, știa exact când trebuie să recolteze acea plantă.”, a spus cunoscutul neurolog, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Membru al Societății Române de Neurologie și Psihiatrie, precum și al Organizației Internaționale de Cercetare a Creierului, Dumitru Constantin Dulcan a menționat că a rămas uimit să afle ulterior că există un moment în care plantele conțin principii active și că doar în acele momente sunt utile pentru sănătate. 

Ce a dezvăluit cunoscutul neurolog în legătură cu mama sa

Dumitru Constantin Dulcan are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, recunoscând că a învățat multe lucruri importante de la ea.

El apreciază profund învățăturile și leacurile pe care mama sa i le-a împărtășit, recunoscând că acestea au avut un impact semnificativ asupra înțelegerii sale despre sănătate și viață.

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Constantin Dumitru Dulcan. Patru din cei nouă frați ai lui au murit: „Nu eram bogați”

Acesta a mai menționat că mama lui a asistat la peste 2000 de nașteri și că niciodată nu a avut un deces.

Dumitru Constantin Dulcan susține că nu avea habar de unde mama lui știa toate aceste lucruri din domeniul medical.

„Peste 2000 de nașteri a avut, niciodată nu i-a murit nimeni. Îmi aduc aminte că dacă copilul venea într-o altă poziție decât cea care trebuia, redresa fătul. Nu știu de unde știa lucrul ăsta, era nepoată de preot. Știu că tot ceea ce făcea era de mare eficiență.”

, a mai spus Dumitru Constantin Dulcan pentru ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.