CE crezi ca fac VEDETELE cand nu le vede NIMENI! Ai sa ramai uimit

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:40

Vedetele cred ca se ASCUND atunci cand se afla in masina personala! Cu toate ca nu au geamurile fumurii, ele au impresia pot face ORICE pentru ca nu le vede nimeni!

Lui Pavel Bartos ii place sa faca…bilutee! Se simte atat de confortabil in masina, incat se priveste adesea in oglinda! “Ah, cat de frumos sunt! Ah, ce bine arat! ” Siii…Se scarpinaa de multe ori in par, iar cand plictiseala e mare, trece la…nasuc!

Doamna Marina Almasan, in trafic, in timp ce chiar EA conduce, isi curata repede…nasul! Si ASTA chiar daca nu este singura in masina!

Mircea Geoana face mai multe lucruri in acelasi timp! Vorbeste la telefon si se sterge la ooochi, scapa de mancarimea din urechee Si…Siii…isi baga apoi degetul in guraaa! Si Vincenzo,

fostul sot al Antoniei isi mai curata din cand in cand urechiusele la semafor!##VIDEO124268##

Mancarimile nu le dau pace mondenilor, nici atunci cand sunt la restaurant, la supermarket sau pe strada! Artistul Cezar Ouatu si-a bagat de TOT mana in pantaloni! Priviti cum isi muta cheile in mana dreapta si apoooi…se scarpina! Pe Matteo il deranjeaza ceva toot in zona inghinala! Mai intai isi rezolva mancarimea de la spate, apoi…isi tot aranjeaza…ce are in pantaloni!

Cand sunt la restaurant si le ramane ceva intre dinti, mondenii folosesc solutia de moment.
Alexandru Ciucu ba foloseste scobitoarea, ba…SCUIPA niste resturi! Nu ne asteptam la asta din partea lui! Doamnele credeti ca sunt mai atente in public? Neaah! Iuliana Marciuc a folosit DEGETUL pentru a-si scoate mancarea dintre dinti! Hmmm, oare ce gasim pe sub unghie?? Iar Elena de la Mandinga a recurs la aceeasi strategieee! Caaat de finuţ!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii