În anul 2015, rochia din imagine a făcut înconjurul internetului din cauza iluziei optice pe care oamenii au observat-o, astfel milioane de comentarii încercau să își dea seama dacă rochia este albă cu dungi aurii sau albastră cu dungi negre. Puține persoane știu care este povestea terifiantă din spatele acestei poze celebre.
Adevărul sinistru din spatele pozei celebre
Poza rochiei ce a străbătut internetul în anul 2015 a fost făcută de un bărbat, ce a decis să fotografieze câteva rochii pentru mama viitoarei sale soții.
Ceea ce nu s-a știut în acea perioadă, este că Keir Johnston este cunoscut pentru atacurile sale asupra soției sale. În anul 2022, acesta și-a abuzat soția după ce consumase băuturi alcoolice la un local din apropiere.
Citește și: Toate sunt doar iluzii optice? Ce spune NASA despre OZN-uri dupa ultima controversa?
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
În mesaje era menționat că femeia nu îl sprijină pe bărbat, ceea ce a făcut-o să se îngrijoreze pentru starea lui de ebrietate, dar și cea de sănătate. Ajunsă acasă, bărbatul i-a spus că are intenția de a o părăsi, după care s-a năpustit asupra ei, punând-o la pământ, cu mâinile în jurul gâtului acesteia, în dorința de a o sugruma.
Femeia a început să țipe, țipăt ce a alarmant un vecin.
Vecinul a reușit să o elibereze pe soția lui Keir Johnston, moment în care aceasta a apelat numărul de urgență, rostind cuvintele: „Soțul meu încearcă să mă omoare”. După acest episod bărbatul nu s-a oprit, iar Keir Johnston s-a năpustit cu un cuțit asupra soției sale, martorul fiind nevoit să intervină în salvarea femeii, potrivit independent.co.uk.Ce culoare are celebra rochie?
Rochia pe care a postat-o Keir Johnston în anul 2015 a atras atenția oamenilor din cauza culorii diferite pe care o observă, fiind o iluzie optică, în care oamenii pot vedea o rochie albă
Rochia este albastru cu negru, deși majoritatea oamenilor o văr alb cu auriu, însă lumina ce lovește retina în spatele ochiului poate schimba culoarea pe care o vedem.
Această lumină lovește retina, locul unde se află pigmenții ce trimit conexiuni neuronale către cortexul vizual, ce ajung să formeze o imagine, potrivit adevarul.ro.