Ce culoare au pantofii din poză? Culoarea pe care o vezi spune multe despre creierul tău

Autor: Bianca Vidoi

Ce culoare au pantofii din poză?

Sursa: gqindia.com

Ce spune culoare pe care o vezi în această imagine despre tine?

Această iluzie optică a împărțit internetul în două, iar în funcție de culoare pe care o observăm în această imagine, ne putem da seama de mai multe detalii legate de creierul nostru. Pentru multe persoane, în această imagine se află o pereche de teniși roz, însă alți oameni ar spune că aceștia sunt turcoaz. Iată care este semnificația din spatele fiecărei culori.

Ce culoare are perechea de teniși din imagine?

O simplă imagine poate spune foarte multe despre cum funcționează creierul nostru, iar acest lucru a fost dovedit de o simplă pereche de teniși, pe care unii oameni o văd roz, în timp ce ceilalți o observă turcoaz. Lori Greiner este persoana ce a dat startul acestei dezbateri, iar după ce a prezentat tenișii, aceasta a pus o întrebare simplă, ce a împărțit internetul în două, „Care este culoarea pe care voi o vedeți?”.

Ceea ce a urmat a fost o serie de comentarii ce împărțeau oamenii între culoarea roz și turcoaz, în speranța de a ajunge la o concluzie comună, iar deși acest lucru nu s-a întâmplat, s-a aflat semnificația fiecărei culori. Persoanele ce văd această pereche de teniși roz își dau seama că partea dreaptă a creierului este dominantă, în timp ce persoanele ce observă că tenișii sunt turcoaz au partea stângă mai dominantă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Vei ramane surprins! 10 lucruri UIMITOARE pe care nu le stiai despre creier FOTO

„Cum poți să nu vezi turcoaz și gri?”/ „Gri și turcoaz! Este surprinzător că oamenii văd roz și alb”/ „Nu există modalități ca cineva să vadă gri și turcoaz.”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat pentru a își exprima părerea cu privire la cunoscuta pereche de teniși. Alături de aceste mii de comentarii se numără și persoanele ce pot observa ambele perspective ale acestor teniși, potrivit nypost.com

Ce reprezintă culoarea roz a tenișilor?

Pentru a vă da seama ce fel de persoană sunteți vă încurajăm să vă mai uitați pentru câteva secunde la această imagine, iar dacă o vedeți roz, atunci partea dreaptă a creierului este dominantă. Persoanele ce au partea dreaptă a creierului dominantă sunt caracterizate de trăsături mai emoționale, intuitive și creative.

Oamenii sunt dominați de partea dreaptă a creierului au un mod de gândire mai creativ şi mai puţin organizat, denumit adesea creier analogic.

Această parte a creierului poate afecta imaginaţia, simţul artistic, ritmul, emotivitatea şi afectivitatea şi lucrează cu percepţii şi reprezentări. 

Ce reprezintă culoarea turcoaz a tenișilor?

În cazul în care în această imagine observați o pereche de teniși turcoaz, atunci partea dominantă a creierului vostru este cea stângă. Oamenii ce au partea stângă a creierului dominantă sunt mai ordonați, logici și analitici, fiind astfel influențați de creierul digital, așa cum mai este denumit. Această parte a creierului controlează logica şi raţiunea şi vechiculează cunoaşterea pe baza argumentelor. Alături de aceste elemente analitice, partea stângă a creierului ajută la scriere, citire, dar și la realizarea calculelor matematice.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.