Ce datorii a lăsat în urmă Mioara Roman! Cine a fost primul bărbat din viața Mioarei Roman:„A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 feb 2024, 10:19

El a fost primul bărbat din viața Mioarei Roman! Cine este, de fapt, tatăl Catincăi

Sursa: Oana Roman/Mioara Roman Facebook

Mioara Roman a părăsit această lume la vârsta de 84 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Fosta soție a lui Petre Roman era internată la un azil din Snagov.

Mioara Roman și Iosif Zilahy au trăit o poveste de dragoste remarcabilă, care a rezistat încercărilor vieții și timpului. 

Cum s-au cunoscut Iosif Zilahy și Mioara Roman

Când au început relația lor, Mioara avea doar 19 ani, iar Iosif 27. Cei doi au construit o legătură puternică, care i-a unit într-o căsătorie frumoasă ce a durat 12 ani.

Împreună, au crescut o familie și au fost părinți pentru Catinca Roman, dar au ajuns să decidă că drumurile lor trebuie să se despartă când micuța avea doar șapte luni.

Desigur, despărțirea nu a însemnat sfârșitul legăturii dintre cei doi. Iosif Zilahy a rămas mereu alături de Mioara Roman, fiind o prezență constantă în viața fostei soții. 

Întâlnirea lor la sala de scrimă a fost momentul în care s-au intersectat destinele lor. Iosif Zilahy, cucerit de frumusețea Mioarei, a fost martorul unei povești de dragoste care a captivat imaginația celor din jur.

„M-a cucerit cu frumuseţea ei.

Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”,
spunea Iosif Zilahy, primul soț al Mioarei Roman.

Citește și: Adelina Pestrițu și Adina Buzatu, mesaje pentru Oana Roman după ce a anunțat decesul mamei sale! Ce i-au transmis și alte vedete din România

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu o tristețe profundă, în septembrie 2022, Catinca Roman a anunțat trecerea în neființă a tatălui ei, la venerabila vârstă de 90 de ani. Ea a subliniat legătura specială pe care au avut-o și a adus în prim-plan amintiri despre un om deosebit.

Ce datorii a lăsat Mioara Roman în urmă

Conform  playtech.ro, Mioara Roman a lăsat o datorie în urmă în valoare de nu mai puţin de 300.000 de euro, la RA-APPS. Această sumă reprezintă restanţele la plata chiriei şi întreţinerii vilei de protocol, în care a locuit pe vremea când fostul ei soţ, Petre Roman, era prim-ministru al Românie

Mioara Roman a fost căsătorită cu Petre Roman

După divorțul de Zilahy, Mioara Roman a găsit o nouă dragoste în brațele lui Petre Roman, fostul prim-ministru al României, adăugând un nou capitol în viața ei.

Citește și: Adio, Mioara Roman! Mii de mesaje emoționante pe rețelele sociale, la scurt timp după ce Oana Roman a anunțat că mama sa a murit

Împreună, cei doi au avut-o pe Oana Roman, aceasta dăruindu-le o nepoțică, pe Isabela. 

Mioara Roman va rămâne mereu în sufletele celor ce au cunoscut-o și îndrăgit-o pentru prezența sa remarcabilă.

Drum lin spre cer, Mioara Roman!