Ce datorii enorme avea Razvan Ciobanu! Inca o lovitura pentru parintii indurerati

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 18:00

Noi detalii ies la iveala despre Razvan Ciobanu si situatia lui financiara.

Potrivit stirilor Kanal D se pare ca atat starea, cat si situatia financiara a lui Razvan Ciobanu s-ar fi agravat in zilele si-n orele de dinaintea accidentului in urma caruia designerul si-a pierdut viata.

Specialistii care au analizat ultimele zile din viata lui Razvan Ciobanu au concluzionat ca tot comportamentul lui era dat peste cap.

Problemele mari incep acum pentru parintii regretatului designer pentru ca ei sunt singurii care vor trebui sa achite datoriile acumulate de fiul lor.

Din neplata costurilor firmei pe care a detinut-o, Razvan Ciobanu ar fi avut datorii de 300.000 de euro.

Citeste si: Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. O avocată face lumină

Citeste si: Iulian Cercel si-a luat banii din masina facuta praf de Razvan Ciobanu! Unde ascunsese pachetele cu LEI si VALUTA

Si asta nu e tot! Razvan Ciobanu era dator si la magazinul de animale de unde lua mancarea pisicilor pe care le crestea in apartament. In ultima vreme, designerul crestea si vindea pui de pisica din rasa pe care o indragea, iar veniturile erau frumusele pentru ca fiecare exemplar costa 750 de euro.

Designerului i-a fost imposibil sa-si acopere datoriilor din vanzarea hainelor pe care le crea cu atata pasiune si inspiratie.

Desi avea cliente, se pare ca nu suficient de multe incat sa creeze linistit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Exista si speculatii despre ce se intampla in apartamentul lui, legat de stupefiante si consumul de droguri.

Citeste si: De ce conducea Razvan Ciobanu cu o viteza uriasa cand a murit: detaliul descoperit de anchetatori

Citeste si: Preotul care i-a ținut slujba lui Răzvan Ciobanu: "Diavolul i-a cerut tânărului să se lepede de Hristos"

Autoturismul in care a murit Razvan Ciobanu a fost evaluat la 80.000 de euro si nu este exclus ca tot parintii designerului sa fie cei care vor achita costurile, pentru ca masina a fost avariata aproape in totalitate.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.