Ce decizie a luat Deea Maxer după divorț. Vedeta este pregătită să primească o nouă dragoste în sufletul ei: „Colorează-mi cerul gri”

Author: Lavinia Medrea

Vedeta este pregătită să primească o nouă dragoste în sufletul ei 

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

Acum trei zile, Deea Maxer a anunțat, pe contul ei de Instagram, că a luat decizia de a divorța de Dinu Maxer.

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere. După 18 ani de relație și doi copii făcuți cu iubire, nimeni nu s-ar fi așteptat ca lucrurile să se pericliteze între ei, dar iată că ce a fost mai rău, până la urmă, s-a întâmplat.

Ce decizie a luat Deea Maxer după divorț

Deea Maxer și Dinu Maxer au fost împreună 18 ani și căsătoriți 14 ani.

Cei doi au avut o relație de când erau tineri, au făcut doi copii frumoși iar acum s-au separat, astfel că o nouă etapă a vieții lor începe.

Deea Maxer este foarte activă pe Instagram și își împărtășește mereu profunzimea cu fanii ei. De ceva timp, cântăreața compune versuri pe care le postează pe contul ei, care mai de care mai profunde.

Citește și: Deea Maxer și Dinu Maxer ar fi, deja, divorțați. Ce se întâmplă cu cei doi copii pe care îi au împreună și ce ar fi provocat ruptura dintre ei

Recent, Deea Maxer a postat o mică poezie prin care a dat de înțeles că este pregătită să-și deschidă sufletul pentru un nou drum în viața ei.

„Colorează-mi cerul gri/Așterne-mi liniștea în vene/Sufletul nu-mi înnegri/Fă-mi din vise nori, desene”, sunt versurile postate de Deea Maxer.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine este medicul estetician pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia

După despărțire, Deea Maxer a fost acuzată că ar fi renunțat la soțul ei pentru un alt bărbat. Mulți oameni au tras concluzia, din postările de pe Instagram ale cântăreței, că cel pentru care l-a lăsat pe Dinu Maxer este chiar medicul ei estetician, cu care s-a afișat des în ultimul timp.

Citește și: Cum a reacționat Andreas, fiul pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îl au împreună, atunci când a aflat că părinții lui divorțează. Cu care dintre părinți locuiește acesta

„S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul… Păcat că dai o căsnicie de atâția ani... pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul”, a scris un urmăritor, pe Instagram.

„Asta am observat și eu, nu e rău că simte nevoia probabil de distracție, ceva nou, însă ce știu sigur e că bărbații nu sunt foarte diferiți, toți au defecte, la început e frumos, dar apoi când tragi linie, dezastru”,  a mai adăugat un internaut.

Cu toate astea, Dinu Maxer a negat faptul că fosta lui soție ar avea sau va avea vreodată o relație cu medicul estetician.

„Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea , a lămurit Dinu Maxer.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?