Ce decizie a luat Lorena după despărțirea de Laurențiu: „Aceasta este soluția”. Șatena i-a transmis un mesaj emoționant fostului iubit

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 ian 2024, 10:35

Ce decizie a luat Lorena după despărțirea de Laurențiu

Sursa: Captură YouTube/ Instagram- Laur Suciu

Lorena și Laurențiu au luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul despărțirii lor. Cu ochii în lacrimi, Lorena a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său.

Despărțirea Lorenei de Laurențiu i-a surprins și întristat pe fanii emisiunii ”Casa iubirii”. Lorena a dezvăluit faptul că în ciuda a ceea ce afișau în mediul online, relația lor nu a fost deloc una roz.

Ce decizie a luat Lorena după despărțirea de Laurențiu

Lorena a anunțat, în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, faptul că ea și Laurențiu nu mai formează un cuplu. Deși fanii au luat în calcul această variantă a despărțirii, după ce Lorena a plecat în Spania și cei doi nu s-au mai afișat împreună, fosta concurentă

a amânat această veste pentru fanii săi, fiind mult prea rănită.

Deși motivele despărțirii nu au fost unele concrete, cei doi au ajuns la concluzia că nu se potrivesc și că-și doresc lucruri diferite de la viață. Cuplul se mutase împreună, adoptase două pisici, însă relația lor nu era nici pe departe atât de roz pe cât afișau ei pe rețelele de socializare.

Citește și: Cu cine își petrece nopțile Laurențiu, după despărțirea de Lorena! Mesajul fostului concurent Casa Iubirii

În cadrul interviului, Lorena a dezvăluit și ce planuri de viitor are. Fosta concurentă a fost cea care a plecat din apartamentul în care locuia cu Laurențiu, iar acum se vede nevoită să i-a totul de la zero. Un lucru e sigur, Lorena vrea să se concentreze pe viața profesională și și-ar dori să rămână în România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Eu îmi doresc să rămân, vreau să văd ce pot să obțin singură, începând de la zero. Dar cred că sunt capabilă să fac asta și oricât de greu ar fi o să merg înainte și o să-mi găsesc drumul care trebuie”, a spus Lorena pentru Culisele iubirii.

Lorena i-a transmis și un mesaj fostului său iubit

În urma despărțirii de Laurențiu, Lorena i-a transmis un mesaj sincer și plin de înțelepciune.

Ea a mărturisit că este o perioadă dificilă, însă și-a găsit puterea de a-i transmite un gând de susținere și încurajare fostului său partener. Cu empatie, Lorena i-a dorit lui Laurențiu să-și acorde prioritate, să se plaseze pe primul loc, așa cum intenționează să facă și ea. Lorena l-a îndemnat să se autoanalizeze, să descopere ce este benefic, ce este greșit și ce poate schimba pentru a-și îmbunătăți starea de bine. 

Citește și: „Nu aș vrea să dezvolt prea mult”. A fost înșelată Lorena de Laurențiu? Care a fost, de fapt, motivul despărțirii foștilor concurenți de la „Casa iubirii”

”Aceasta este soluția. Este greu, dar pot să-i transmit un mesaj. Îi doresc să facă din el o prioritate, să se pună el pe primul loc, cum voi face și eu.

Să se analizeze și el, să-și dea seama ce este bine, ce este greșit și ce ar putea să schimbe, ce l-ar face să se simtă mai bine. Să devină o variantă mai bună a lui, pe zi ce trece, să evolueze frumos și să aibă grijă de el”, i-a transmis Lorena lui Laurențiu.

Refuzând momentan ideea unei noi relații, Lorena a dezvăluit faptul că prioritatea ei este să fie singură și să se concentreze asupra carierei sale și a viitorului profesional. Fosta concurentă este sigură că dacă va avea răbdare vor veni și lucrurile pozitive.