Ce decizie a luat Mario Fresh după ce iubita lui, Alexia Eram, a luat permisul! Anunțul a fost făcut chiar de el pe o rețea de socializare

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 iul 2022, 10:12

Ce decizie a luat Mario Fresh după ce iubita lui, Alexia Eram, a luat permisul! Anunțul a fost făcut chiar de el pe o rețea de socializare

Sursa: Instagram

Miercuri, Alexia Eram a dat vestea că și-a luat permisul și în curând va fi prezentă în trafic. Decizia pe care iubitul ei a luat-o la scurt timp a lăsat pe toată lumea mască.

Alexia Eram este în culmea fericirii, după ce și-a luat permisul de conducere. La scurt timp după ce a luat examenul, influencerița a împărtășit vestea cu urmăritorii ei de pe Instagram, însă dezvăluirea pe care Mario Fresh a făcut-o i-a lăsat mască pe internauți.

Anunțul făcut de Mario Fresh la scurt timp după ce iubita lui a luat permisul

Mario Fresh a fost alături de iubita lui la examenul auto. Artistul a stat cu sufletul la gură până când partenera lui i-a dat vestea că este șoferiță cu acte în regulă.

Alexia a dezvăluit că iubitul ei este cel mai fericit, pentru că nu va mai fi nevoit să conducă doar el, acum lucrurile vor sta altfel.

Glumeț din fire, Mario i-a spus Alexiei că îi face cinste cu o apă pentru că acum are permis, tânăra fiind extrem de fericită pentru că în curând va putea ieși în trafic, mai ales că nu este prima dată când se înscrie la școala de șoferi, căci tânăra a mai avut o tentativă de a-și lua permisul și în 2020, însă a renunțat.

”Ai permis, nu? Hai că dau de băut, vino! Uite, bea o apă de-asta la doi litri, că ai permis”, i-a spus Mario Fresh iubitei lui la scurt timp după ce și-a luat permisul de conducere.

Citeste si: Mario Fresh și Mira, apariție surprinzătoare! Fanii au răbufnit: „Să ne înțelegem, Alexia Eram a fost de acord cu acele atingeri?!”

Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit la majoratul Iulianei Beregoi

În ziua în care Alexia Eram a obținut permisul de conducere, seara, Iuliana Beregoi și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a ajuns la vârsta majoratului și cum putea petrece altfel decât pe scenă alături de cei dragi. 

Tânăra a dat o mega petrece, așa cum numai ea putea să o facă, înconjurată de mii de fani, dar și de invitați speciali, precum Mario Fresh și Dorian Popa.

Petrecea a avut loc la Arenele Romane, într-un cadru specific artistei, care la urcarea pe scenă a ieșit dintr-un tort imens.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? A fost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!”, a scris Iuliana Beregoi pe conturile ei de socializare, după petrecerea de majorat, potrivit viva.ro.

Mario Fresh nu a fost singur la majoratul Iulianei, ci însoțit de partenera lui, alături de care s-a distrat pe cinste.

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Mario Fresh după ce iubita lui a luat permisul. Care a fost primul lucru pe care i l-a spus Alexiei