Ce decizie a luat Pescobar după ce restaurantul său din Snagov a luat foc: ”În România ajunge” Omul de afaceri a dezvăluit totul

Autor: Diana Bostan

Ce decizie a luat Pescobar în urma incendiului din Snagov

Sursa: Instagram- Paul Nicolau

Pescobar nu renunță. Omul de afaceri este optimist și după incendiul care i-a cuprins locația din Snagov. Ce decizie importantă a luat Paul Nicolau?

Taverna Racilor Snagov a luat foc din temelii, însă Pescobar este decis să reconstruiască totul de la zero. Antreprenorul nu doar că va reconstrui locația din Snagov, dar vrea să deschidă și alte restaurante cu fructe de mare.

Ce decizie a luat Pescobar după incendiul izbucnit la locația din Snagov

Pescobar și-a exprimat, ieri, dorința de a reconstrui restaurantul său din Snagov, afectat de un incendiu puternic și speră ca acest proces să se desfășoare cât mai rapid.

Astăzi, omul de afaceri a dezvăluit faptul că intenționează să își extindă lanțul său de restaurante cu fructe de mare, evidențiind hotărârea sa de a merge mai departe, indiferent de obstacole.

Citește și: Restaurantul lui Pescobar, mistuit de flăcări: ”A luat foc din temelii” Afaceristul face primele declarații după pierderea suferită

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși este o persoană ocuptă, Pescobar și-a făcut timp pentru a răspunde la întrebările curioșilor. Un urmăritor a fost nemulțumit de faptul că Pescobar și-a extins afacerea în țară, dar nu și-n Moldova, regiunea sa natală. Omul de afaceri a afirmat că intenționează să inaugureze un restaurant în Iași și că se află în căutarea unor locații potrivite în zilele următoare.

„Moldoveanul meu drag și frumos, urmează la Iași.

Uite că mâine, adică luni, iau avionul, marți mă întorc. Mă duc să văd niște locații la Iași, pe mâna pe inimă, deschid la Iași”, a răspuns Pescobar la întrebarea pusă de un urmăritor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pescobar (@pescobar.paulnicolau)

Paul Nicolau nu se oprește aici

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, și-a exprimat dorința de a deschide restaurante și în Craiova și Techirghiol. Cu un ton care oscilează între glumă și seriozitate, omul de afaceri a recunoscut că își dorește să extindă afacerea sa, dar că, cel puțin deocamdată, se va opri la cele două locații din România. Omul de afaceri și-ar dori să-și extindă afacerea și peste hotare.

Citește și: Pescobar a ajuns pe masa de operație. Patronul de la Taverna Racilor a povestit chinurile prin care a trecut: „Toată viața am suferit”

„Urmează și la Craiova, fratele meu. Știu ce vorbesc. Știu ce promit. Mă țin întotdeauna cu putință, pe cât mă lasă sănătatea, buzunarul, timpul și toate alea, dar după Iași, urmează Craiova și Techirghiol. Și ca să nu mai continui întrebările, după Iași, Craiova și Techirghiol, mă opresc. Ies pe Londra și pe Dubai, dar în România ajunge. Mai fac după aia două în Londra și în Dubai”,  a mai spus milionarul.