Ce decizie au luat Andreea Bălan și George Burcea în privința divorțului? Cântăreața a clarificat lucrurile

Author: B.H.

Între Andreea Bălan și George Burcea lucrurile par departe de a se rezolva, cântăreața dezvăluind ce decizie au luat cei doi în privința divorțului.

La doar câteva luni de la nuntă, Andreea Bălan și George Burcea au confirmat că se confruntă cu probleme serioase în căsnicie și că, în prezent, cei doi sunt separați.

Citeste si: Tom Hanks și Rita Wilson au fost externați din spital după ce săptămâna trecută au fost depistați cu coronavirus

Ce decizie au luat Andreea Bălan și George Burcea în privința divorțului?

După ce fiecare și-a expus public punctul de vedere, se pare că cei doi au luat o decizie radicală cu privire la mariajul lor. Invitată într-o emisiune de televiziune, Andreea Bălan a confirmat divorțul, astfel că nu mai există nicio cale de împăcare.

Citeste si: Cum se răsfață Andi după eliminarea de la "Survivor România"?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Chiar dacă sunt hotărâți să divorțeze, cei doi vor fi nevoiți să mai aștepte o perioadă. Având în vedere situația actuală a României, apărută pe fondul infectării mai multor persoane cu virusul COVID-19, instanțele de judecată nu vor putea pronunța divorțul celor doi. Andreea Bălan și George Burcea nu vor putea divorța la notar și asta pentru că trebuie soluționată situația custodiei celor două fetițe ale cuplului.

"Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii.(...) Dar tribunalele acum sunt în pauză. Ideea este că oricum aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine.",

a spus Andreea Bălan în emisiunea „Agenția VIP”. 

Se pare că separarea definitivă a celor doi este doar o chestiune de timp, motiv pentru care, după ce a confirmat divorțul, Andreea Bălan a cerut să nu mai fie asociată cu George Burcea.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre Alex Bodi: „Are dosar penal”