Ce decizie de ultim moment a luat Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan! Nimeni nu s-ar fi așteptat: „În privat”

Author: Lavinia Medrea

Ce decizie de ultim moment a luat Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan

Sursa: Instagram Anamaria Prodan/Facebook Flavius Nedelea - colaj Kanal D

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva săptămâni.

Deși inițial avea îndoieli în a face publică relația lor, impresara a decis să recunoască în cele din urmă că are o relație. Acum, Anamaria Prodan este împlinită cu omul de afaceri și se simte pe deplin fericită alături de el.

Ce decizie de ultim moment a luat Flavius Nedelea

Recent, iubitul Anamariei Prodan a făcut o postare pe rețelele sociale în care anunță că pune la închiriat un iaht de lux.

Flavius Nedelea a împărtășit mai multe fotografii ale acestei ambarcațiuni pe platformele online.

Fotografiile dezvăluie condițiile excelente ale iahtului și spune că acesta poate fi închiriat pe Coasta de Azur. De asemenea, se pare că această ambarcațiune a fost prezentată și în cunoscutul film „Fast & Furious”. În postarea sa, Flavius Nedelea a inclus și un mesaj, însă nu a oferit detalii cu privire la prețul de închiriere.

Cei interesați sunt încurajați să obțină mai multe informații în privat.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj la scurt timp după ce și-a asumat public relația cu partenerul ei: „Atunci când tratezi pe cineva rău, este o datorie pe numele tău”. De unde provine supărarea impresarei

„De închiriat pe Coasta de Azur. Saint Tropez – Nice – Villefranche-sur-Mer – Monaco – Menton.

Charter 4-8 ore sau pentru locuit. Detalii în privat”, este mesajul transmis de Flavius Nedelea, pe Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anamaria Prodan a regăsit iubirea alături de Flavius Nedelea

Anamaria pare să fi găsit din nou dragostea și este extrem de fericită alături de noul ei iubit. Impresara a dezvăluit detalii despre modul în care l-a întâlnit pe Flavius Nedelea și a vorbit despre planurile lor de viitor împreună.

Potrivit acesteia, prima întâlnire a avut loc într-un cadru relaxat, alături de prieteni comuni și de atunci au rămas împreună.

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna.

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre nuntă la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Nu știu dacă Flavius va fi lângă mine atunci”

Iau o viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat să nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a dezvăluit că încă crede în posibilitatea unei căsnicii fericite, și că dacă relația sa cu Flavius continuă să meargă bine, nu exclude posibilitatea unui mariaj în viitor.

„Eu cred în noțiunea de familie, de căsătorie”, a mai declarat Anamaria Prodan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.