Ce decizie radicală a luat Sorina manelista după ce a fost salvată de la moarte. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 iun 2023, 07:50

Sorina Guță a luat o decizie radicală după ce a fost salvată de la moarte. Artista renunță la domeniul care a consacrat-o și se dedică exclusiv lui Dumnezeu.

Sorina Guță a trecut prin momente teribile, iar acum, când este mai bine ca oricând, a decis să se retragă din domeniul care a consacrat-o ani la rând și să se dedice întru totul lui Dumnezeu. Aceasta a mărturisit că acum cântă muzică creștină, iar manele sunt de domeniul trecutului.

Sorina Guță nu mai cântă manele 

Sorina Guță nu mai cântă manele, aceasta a declarat că a înlocuit domeniul care a consacrat-o cu muzica creștină.

"Nu mai cânt muzică de lume. Cânt muzică creștină. Muzică a fost lăsată de Dumnezeu să fie laudă pentru el.", a declarat Sorina Guță, pentru un post TV.

După ce a fost la un pas de moarte, fost parteneră a lui Nicolae Guță a mărturisit că a devenit mult mai credincioasă. Aceasta susține că și-a găsit chemarea și este mult mai împlinită.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care este motivul pentru care Nicolae Guță nu vrea să o ajute pe Sorina, fosta lui soție. Manelistul a răbufnit: "La mâna Domnului suntem toți!"

"Nu am mai cântat din 2020. O singură dată m-am reîntors în industrie, dar nu s-a mai putut. Așa am simțit, să cânt doar pentru Dumnezeu. El este bun, el este  mamă, el este tată, el este tot. Pe el trebuie să îl lăudăm. Întotdeauna Dumnezeu m-a salvat, a fost cu mine, a fost protecție pentru mine.", a mai adăugat fosta soție a lui Nicolae Guță.

Artista este mult mai bine după clipele grele prin care a trecut în urmă cu câteva luni, atunci când a cerut ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a se putea trata. Oamenii au fost solidari și au ajutat-o financiar pe fost parteneră a lui Nicolae Guță, moment în care artistul a dezvăluit că nu o poate ajuta cu bani, căci trebuie să-și întrețină propriii copii.

Citeste si: Sorina a răbufnit după declarațiile făcute de Nicolae Guță. Ce spune aceasta despre banii pe care manelistul susține că i-a dat: "Să nu mintă, că nu ne jucăm cu Dumnezeu!"