Ce decizie trebuie să ia Irinuca pentru tatăl său, Irinel Columbeanu: „Alături de ea dacă și ea și-ar dori”

Author: Madalina Maftei

Ce decizie trebuie să ia Irinuca pentru tatăl său, Irinel Columbeanu

Sursa: Instagram Monica Gabor

Recent, Irinel Columbeanu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa, mariajul cu Monica Gabor, dar și despre fiica sa, care este stabilită în SUA. Fostul afacerist a dezvăluit că Irinuca va trebui să ia o decizie importantă pentru el.

Irinel Columbeanu a vorbit, recent, în cadrul unui interviu, despre viața personală, care le include atât pe fost soție, Monica Gabor, cât și pe fiica sa, Irina. Este bine cunoscut faptul că fosta „scorpie de la Izvorani” și Irinuca locuiesc de ani buni în SUA, împreună cu Mr. Pink, actualul soț al Monicăi. Se pare că fostul om de afaceri și fosta soție sunt în relații bune, ba chiar acesta urmează să-și petreacă sărbătorile de iarnă alături fosta consoartă și de afaceristul chinez, după cum a declarat cu ceva timp în urmă.

Ce spune Irinel Columbeanu despre o posibilă mutare în SUA, dar și ce decizie trebuie să ia Irina

Irinel Columbeanu a vorbit și despre volumul despre viața sa pe care l-a lansat recent. Întrebat dacă vrea să se mute în America, alături de fiica sa, fostul afacerist a dezvăluit că nu exclude o astfel de variantă, dar, totodată, acesta a subliniat că decizia îi aparține Irinei, totul depinde de ceea ce își dorește și ea.

„Alături de ea dacă și ea și-ar dori, da. Oriunde”, a declarat afaceristul pentru ciao.ro, citat de fanatik.ro.

În ceea ce privește educația fiicei sale, Irinel Columbeanu a precizat că a evitat să-i dea sfaturi, deoarece și-a dorit ca aceasta să crească așa cum dorește și să ia decizii pe cont propriu: „Nu i-am dat niciodată povețe sau sfaturi, am avut noroc să și le ia singură.

Îmi doresc să crească cum își dorește ea”, a mai transmis Irinel Columbeanu, citat de aceeași sursă. 

Citește și: Irinel Columbeanu și Monica Gabor se vor reuni după mulți ani. Fostul milionar a dezvăluit că pleacă în America și va locui în aceeași casă cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu nu a mai văzut-o pe fiica sa de patru ani

Irinel Columbeanu nu a mai văzut-o pe fiica sa din 2018, atunci când Irina a luat decizia de a se muta în SUA, împreună cu mama ei și cu partenerul acesteia, Mr. Pink, mai notează sursa citată. Se pare că, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în viața Irinucăi, în vârstă de 15 ani, Irinel ține legătura cu Monica Gabor:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„De vorbit, vorbim când trebuie, mai des prin mesaje, cum se practică acum. Deciziile importante pentru Irina da, celelalte nu”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

Citește și: Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret?! Detaliul care confirmă că fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu a devenit doamna Pink. Când a avut loc, de fapt, marele eveniment

 

 

 

 

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!