Ce declarații de dragoste și-au făcut Bogdan Mocanu și Andra Voloș? Au arătat tuturor cât de mult se iubesc

Author: B.H.

Deși parcursul lor în emisiunea "Puterea Dragostei" nu a fost unul ușor, Bogdan Mocanu și Andra Voloș au depășit orice obstacol și au rămas împreună, iar acum au arătat tuturor cât de mult se iubesc.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se feresc să împărtășească acest lucru și cu prietenii lor de pe instagram.

Citeste si: Cătălin de la "Puterea Dragostei", mesaj pe instagram pentru Ligi. Ce relație au cei doi?

Cei doi sunt mai mereu împreună, mai ales în această perioadă în care își petrec majoritatea timpului acasă, se înțeleg de minune, semn că relația lor este din ce în ce mai serioasă.

Ce declarații de dragoste și-au făcut Bogdan Mocanu și Andra Voloș?

Au vrut să demonstreze tuturor celor care îi urmăresc pe instagram cât de mult se iubesc, astfel că, de ziua lor, Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au întrecut în declarații de dragoste emoționante.

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei" a lamurit totul despre ceea ce se intampla intre ea si Marius! Mai sunt sau nu un cuplu? Iata dovada clara!

Cei doi și-au promis că vor rămâne împreună indiferent de situație și pe lângă cuvintele frumoase, Bogdan Mocanu a reușit să își surprindă iubita cu un buchet imens de lalele.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"La mulți ani, iubirea mea! Fie ca focul dintre noi să nu se stingă niciodată.", a scris Bogdan Mocanu pe instagram.

La scurt timp a venit și postarea Andrei.

"Nemachiată, cu ochelarii tăi, hanoracul tău și florile de la tine, îți spun, ne iubim fiindcă visul destinului tău este în mine. La mulți ani, nouă!", a fost mesajul Andrei Voloș pentru iubitul ei.

Citeste si: Manuela se întoarce la Puterea Dragostei? Declarațiile făcute de brunetă