Ce defineste un set perfect de pensule pentru machiaj?

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 feb 2018, 13:44

Ne exprimam prin machiaj, reprezinta solutia de a ne reimprospata imaginea zi de zi si cu atat mai mult in perioadele in care tindem sa avem o stima de sine mai scazuta.

In prezent ne bucuram de o paleta extrem de variata de produse cosmetice, deci nu avem nici un motiv sa nu fim intotdeauna prezentabile.

Pentru ca totul este intr-o continua evolutie, acum exista tot felul de dispozitive care sa ne usureze sarcinile pe care le avem de indeplinit, la fel si realizarea unui machiaj corespunzator este facilitata de diverse accesorii. Un set pensule machiaj este ceea ce orice femeie considera a fi o necesitate in aplicarea diverselor cosmetice.

Deja popular pe piata, Pandera – magazin online specializat pe cosmetice si accesorii, iese in intampinarea tuturor femeilor cu cele mai variate solutii pentru un machiaj perfect zi de zi. Nelipsit din trusa de machiaj a femeilor trebuie sa fie setul de pensule pentru machiaj ce include accesoriile necesare realizarii unui look ireprosabil.

Seturile de pensule pentru aplicarea machiajului

De ce ar fi necesar un astfel de set? Ei bine, pensulele sunt un must – have pentru femeile care folosesc truse de machiaj, intrucat le ajuta sa contureze cu usurinta chipul, aducandu-i stralucirea dorita.

In randurile de mai jos specialistii Pandera vin cu o serie de sfaturi referitoare la alegerea celui mai potrivit set pensule machiaj, tinand cont de caracteristicile acestuia.

Rezistenta pensulelor

Sunt multe femei care evita utilizarea pensulelor pentru aplicarea fondului de ten, de exemplu, din cauza ca raman fire din parul acesteia pe fata. Se intampla asta din cauza calitatii precare a produsului.

Chiar daca la primele utilizari par a fi rezistente, la scurt timp incep sa se deterioreze. Marele minus al acestor tip de pensule este reprezentat de materialele ieftine ce le alcatuiesc.

Pandera propune in acest sens diverse seturi de pensule, care insa sunt insotite si de garantia calitatii – ideale pentru un ritual de intretinere si igienizare adecvat. Spalarea lor nu este asadar urmata de deteriorare.

Parul

Poate aspectul cel mai important de urmarit in alegerea pensulelor este parul acestora. Este partea ce intra in contact direct cu pielea, deci care trebuie sa se incadreze in anumite limite ale calitatii.

De preferat este utilizarea celor realizate din par natural de veverita albastra. Cu toate acestea, nici alternativele realizate din par sintetic, capra, ponei sau zibelina nu ar trebui subestimate.

Flexibilitatea pensulelor

Scopul practic al unui set de pensule pentru machiaj este realizarea unui make-up prezentabil, cu usurinta. Contributia adusa trebuie sa se preteze deci asteptarilor. O baza lunga a pensulei este de preferat, pentru ca asigura un grad optim de machiere.

Desigur, nu numai calitatile pensulei sunt cele care dicteaza succesul unui machiaj, ci si priceperea celei ce il realizeaza. Cu toate acestea, setul va determina modul in care va arata la final acesta.

Categoria celor ce doresc o solutie la indemana pentru machiajul de zi cu zi gasesc intre varietatea de seturi disponibile pe pandera.ro si produse pe masura lor, semi-profesionale. Produsele prezinta un raport rentabil intre pret si calitate, ceea ce le face de dorit.

Cele care nu exceleaza la aplicarea unui masaj profesional se pot orienta dupa modele confectionate din par sintetic, in conditile in care folosesc cosmetice cremoase sau lichide.

Motivul il reprezinta capacitatea de a bloca retinerea de particule in textura firului, datorita caracteristicilor ce le definesc. In schimb, pentru produsele pudrate, solutia ideala o reprezinta pensulele realizate din par natural.

Urmarirea unor aspecte precum calitatea, pretul, dimensiunile, designul  este de dorit. Pentru majoritatea femeilor sunt detalii care le ofera un anumit confort in utilizare, facilitand sesiunea de machiaj. Este fara folos achizitionarea unei piese extrem de scumpe atunci cand nu exista priceperea necesara pentru a le manui.

Ce ar trebui urmarit in alegerea setului de pensule, pe langa aspectele mai sus mentionate? Pentru ca scopul este unul precis, fiecare femeie ar trebui sa se orienteze dupa acel set de pensule pentru machiaj care prezinta caracteristicile necesare aplicarii fara repros a diverselor cosmetice.

Cele interesate gasesc in cadrul paginii pandera.ro, in sectiunea de pensule si accesorii diverse propuneri de seturi, intr-un numar suficient pentru a le acoperi toate nevoile. Calitatea si rezistenta le sunt specifice, deci nu ar trebui sa existe niciun impediment in comandarea celor dorite.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.