Ce dietă ține Carmen de la Sălciua! Cum își menține cântăreața silueta de invidiat: „Fac asta zilnic”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 nov 2022, 10:40

Ce dietă ține Carmen de la Sălciua! Cum își menține cântăreața silueta de invidiat: „Fac asta zilnic”

Sursa: Instagram Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a reușit să dea jos foarte repede kilogramele în plus, motiv pentru care toată lumea a fost curioasă ce dietă a urmat vedeta.

Carmen de la Sălciua a reușit să slăbească într-un timp record, iar fanii cântăreței au vrut să știe care este dieta secretă a artistei, care a reuşit să scape de kilogramele în plus foarte rapid.

Ce dietă a urmat Carmen de la Sălciua pentru a reuși să slăbească. Toată lumea este curioasă să afle

Carmen de la Sălciua, pe lângă dieta alimentară, a apelat și la un medic estetician pentru a schimba anumite aspecte fizice și, pe lângă asta, a abordat un stil de viață sănătos

pentru a avea o siluetă de invidiat.

Citeste si: Iubitul lui Carmen de la Sălciua a scăpat ca prin urechile acului de închisoare. Bărbatul este condamnat într-un dosar penal, după ce a fost prins beat la volan

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Carmen de la Sălciua își face întotdeauna timp pentru sport și a aflat care este secretul unei siluete perfect.

Pentru  în ultima perioadă a slăbit spectaculos, fanii interpretei de muzică de petrecere s-au întrebat ce dietă a urmat vedeta pentru a arăta atât de bine. Cântăreața a mărturisit că nu este fana dietelor stricte, ci mai degrabă a unui stil de viață sănătos.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, decizie radicală: „Renunț la cântat!”. Artista nu vrea să accepte restricțiile pandemiei

Carmen de la Sălciua a dezvăluit secretul pe care îl respectă pentru a-și menţine silueta de invidiat.

„Nu țin diete atât de stricte, cu ore și gramaje! Mănânc sănătos, am redus aproape de tot dulciurile, nu beau acidulat, nu mănânc făinoase, fac sport (cardio și exerciții), merg la tratamente corporale des și în felul ăsta pot spune că nu trăiesc degeaba… să mănânc frunze și rucola.

Mănânc de toate, cât se poate de sănătos și fac sport! Fac în fiecare zi o oră de cardio. Și jumătate de oră antrenamente pentru musculatură”, a transmis Carmen de la Sălciua pe Instagram. 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!