Ce dietă urmează Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales și-a schimbat drastic stilul de viață

Autor: Laura Macovei

Ce dietă urmează Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales și-a schimbat drastic stilul de viață

Sursa: Captură YouTube

Kate Middleton a făcut publică veste potrivit căreia suferă de cancer. Acum, Prințesa de Wales se recuperează în refugiul ei din Norfolk, Anmer Hall și urmează o dietă specifică tratamentului.

Kate Middleton a preferat să își petreacă timpul în Norfolk, Anmer Hall, unde face ședințele preventive de chimioterapie, după ce a aflat cruntul diagnostic.

Ce dietă urmează Kate Middleton, după diagnosticul de cancer

Kate Middleton este o prezență aparte și are un fizic de invidiat. Nu este necunoscut faptul că prințesa de Wales a adoptat mereu un stil de viață echilibrat, la fel și cel alimentar, fiind o persoană fit.

De la confirmarea diagnosticului de cancer, Kate va trebui să urmeze o dietă specială, personalizată pentru tratamentul de chimioterapie și recuperare mai ușoară.

Citește și: Ce tip de cancer ar putea avea Kate Middleton! Un renumit chirurg a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă Prințesa de Wales

Chimioterapia preventivă, cunoscută și sub denumirea de chimioterapie adjuvantă, se administrează după o intervenție chirurgicală de îndepărtare a cancerului și atunci când scanările nu arată nicio dovadă de răspândire a

cancerului în altă parte. Scopul său este de a eradica orice celule canceroase rămase care pot migra în sânge sau care s-au răspândit spre alte organe, cum ar fi măduva osoasă, ficat sau plămâni.

Având în vedere că acest tratament vizează celulele ascunse, adesea provoacă leziuni colaterale, ducând la efecte secundare precum căderea părului, un număr scăzut de celule albe, imunitatea redusă la infecții și inflamație intestinală”, a dezvăluit profesorul Ramia Mokbel pentru HELLO!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Potrivit specialiștilor în sănătate, Kate ar trebui să urmeze o dietă sănătoasă, echilibrată, plină de multe fructe, legume, antioxidanți și grăsimi nesaturate sănătoase, precum omega 3.

Care sunt șansele de recuperare ale Prințesei Kate

Unul dintre cei mai cunoscuți medici oncologi, Claudio Zanon, a vorbit despre șansele de recuperare ale Prințesei Kate, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Potrivit acestuia, șansele de vindecare ale Prințesei sunt destul de mari, deoarece cancerul a fost depistat într-un stadiu incipient.

Citește și: Înmormântarea Regelui Charles a fost deja planificată de către Palatul Buckingam: “…Nu mai este în stare să își conducă familia, interesele coroanei și să îndeplinească îndatoririle zilnice”

„Știm că, de obicei, cancerul de colon afectează persoanele în vârstă, dar astăzi asistăm la o creștere a incidenței cancerului sporadic la tineri care nu are legătură cu stilul de viață.

Bineînțeles că astăzi, cu chimioterapia și imunoterapia, șansele de vindecare sunt mult crescute, recidivele scad, avem protocoale bune, chiar și independent de caracterizarea moleculară a cancerului,” a spus medicul.