Ce diferență de vârstă este între Andreea Tonciu și soțul ei. Cu câți ani e mai mic Daniel Niculescu

Autor: Silvia Cirstea

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu 

Sursa: Instagram

Iată ce diferență de vârstă este între Andreea Tonciu și soțul ei. Vezi mai jos cu câți ani e mai mic Daniel Niculescu!

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de ani de zile și se iubesc mai mult pe zi ce trece. Cu toate acestea, foarte puțini oameni știu ce diferență de vârstă este între ei și cum s-au cunoscut, de fapt. Vezi mai jos cu câți ani este mai mic Daniel Niculescu față de soția lui și cum se înțeleg în ciuda diferenței de vârstă! 

Ce diferență de vârstă este între Andreea Tonciu și soțul ei

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt împreună de aproape un deceniu și se numără printre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, foarte mulți oameni se întreabă adesea ce diferență de vârstă este între Andreea Tonciu și soțul ei. Totodată, lumea e curioasă să afle și cu ce se ocupă partenerul de viață al fostei asistente TV, mai ales că vedeta a declarat în nenumărate rânduri că soțul ei are un program foarte solicitant.

Ei bine, Daniel Niculescu are 32 de ani, fiind mai mic cu 5 ani față de soția lui. Acesta activează în domeniul afacerilor, însă în trecut a practicat boxul de performanță.

De asemenea, partenerul Andreei Tonciu a locuit o perioadă de timp în Bologna, Italia, acolo unde a absolvit și o parte din studii. Spre deosebire de soția lui, Daniel Niculescu preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și tot ce ține de lumea mondenă.

Cât despre modul în care s-au cunoscut cei doi soți, fosta asistentă TV a făcut mărturisiri de-a lungul timpului.

Astfel, aceasta a dezvăluit că l-a cunoscut pe Daniel Niculescu în parcarea unui mall și a simțit că trăiește o dragoste la prima vedere. Ulterior, cei doi s-au întâlnit de mai multe ori și au rămas împreună. Mai mult decât atât, la câteva săptămâni după ce s-au cunoscut, fosta asistentă a rămas însărcinată cu o fetiță.

În prezent, Rebeca Maria, fetița Andreei și a lui Daniel, are 7 ani și le bucură inimile celor care i-au dat viață la fiecare pas. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: ”Am rămas gravidă imediat” Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și Daniel Niculescu. Bruneta face dezvăluiri incendiare despre povestea lor de dragoste

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în urmă cu 8 ani

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în urmă cu 8 ani, în anul 2016. La momentul acela, cei doi aveau deja un copil și doar un an de relație. Tocmai de aceea, gurile rele au spus despre cei doi că nu o să reziste prea mult timp împreună sau că vor ajunge să divorțeze imediat.

Cu toate acestea, fosta asistentă și partenerul ei de viață au demonstrat că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar testul timpului l-au trecut cu brio, având în vedere că se iubesc ca în prima zi.

Deși au recunoscut că mai există și mici neînțelegeri între ei, cei doi reușesc să păstreze flacăra iubirii aprinsă și să se înțeleagă reciproc. Chiar în urmă cu puțin timp, în cadrul podcastului moderat de Bursucu, fost asistentă TV a vorbit cu emoție despre căsnicia pe care o are cu soțul ei. Vedeta a spus clar că nu s-ar vedea lângă un alt bărbat și nici măcar nu vrea să se gândească la o asemenea situație. 

„Nu m-aș vedea lângă alt bărbat. Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde să știi ce te așteaptă mâine. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu zero. Poate să mi se întâmple mie, poate să i se întâmple lui. La mine sunt mai puține șanse, pentru că nu umblu cât umblă el”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.