Ce diferență de vârstă este între Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Cu câți ani este ea mai mare

Autor: Bianca Vidoi
Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au întâlnit în anul 2016 și au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt
Sursa: Facebook Elena Udrea

Elena Udrea este cunoscută în România pentru cariera politică pe care a avut-o, dar și pentru întâmplările mai puțin fericite din viața ei.

Elena Udrea se află în prezent în arest pentru dosarul „Gala Bute”, pentru care a fost condamnată la 6 ani de închisoare în anul 2022, atunci când a fost extrădată din Bulgaria. Cu toate acestea, Adrian Alexandrov a fost alături de ea la bine și la rău, chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi i-a făcut pe foarte mulți oameni să creadă că relația lor nu va dura. 

Sunt 13 ani diferență de vârstă între Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Elena Udrea și-a dorit să nu apară în lumina reflectoarelor cu toți bărbații cu care s-a iubit, însă cu toate acestea, Adrian Alexandrov a făcut o excepție de la regulă. Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, în timp ce frecventau o sală de fitness, iar deși aceștia se observaseră și înainte, niciunul nu a făcut primul pas până în acel moment.

Citește și: Elena Udrea cedează psihic în închisoare! Fosta politiciană susține că este ținută pe nedrept departe de fetița ei: „Sunt ilegal în pușcărie”

Adrian Alexandrov a decis să facă primul pas, așa că a invitat-o pe Elena Udrea la cafea, acolo unde și-au dat seama că au foarte multe interese și lucruri în comun, în ciuda diferenței de vârstă de 13 ani dintre ei.

La momentul la care cei doi s-au cunoscut, Elena Udrea avea 49 de ani, în timp ce Adrian Alexandrov avea doar 36 de ani. Deși diferența de vârstă era una mare, cei doi au decis să încerce să pună bazele unei relații fericite, iar la longevitatea acesteia a ajutat gândirea bărbatului, ce o consideră pe fosta politiciană o femeie cu experiență, de la care are ce să învețe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

După aproximativ 8 ani de relație, cei doi nu au declarat niciodată că ar urma să facă pasul cel mare, însă Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împliniți deoarece au devenit părinți în anul 2018. Elena Udrea declara că aceasta știa că vrea să se căsătorească cu Adrian după trei luni de la căsătorie, însă circumstanțele nu au fost favorabile pentru realizarea evenimentului, potrivit fanatik.ro.

Au devenit în 2018 părinți

În urmă cu 6 ani, Elena Udrea a aflat că urmează să fie mamă, iar o mare parte a sarcinii sale s-a desfășurat când fosta parlamentară se afla în Costa Rica, loc în care fetița acesteia a fost adusă pe lume în septembrie 2018. Numele pe care micuța îl poartă este Eva Maria, iar aceasta a venit în viața Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov ca o minune, ținând cont de vârsta pe care o avea aceasta.

Elena Udrea a decis să nască natural, iar aceasta a recunoscut că nașterea a fost una fără dureri și mult mai rapidă decât s-ar fi așteptat. Am plecat la spital cu taxiul la 10 noaptea, pentru că nu aveam mașină. A mers Alina Bica, prietena mea, cu mine. Medicul care mă supraveghea, a venit, a spus că mai durează 48 de ore, dar eu în 5 ore nășteam!

Am născut mai devreme, nu eram pregătită, nu era nimeni acolo cu noi, nu aveam haine pentru copil. Copilul meu a stat îmbrăcat cu hăinuțele din spital, eu nu am avut nici măcar o pijama”, a declarat Elena Udrea la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?