Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! Soțul actriței este mai tânăr decât ea

Autor: Diana Ghita

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit recent

Sursa: Facebook Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au atras atenția publicului nu doar prin carierele lor de succes, ci și prin relația lor, oficializată sâmbătă printr-o ceremonie restrânsă la Palatul Snagov.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu admirat, în ciuda diferenței de vârstă care nu a reprezentat o piedică pentru fericirea lor. Actrița este cu trei ani mai mare decât partenerul ei, ea are 45 de ani, iar el 42. Această diferență, însă, nu a fost un obstacol, ci mai degrabă o dovadă că iubirea nu ține cont de vârstă.

Cum s-a desfășurat nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță 

Pe 5 octombrie 2024, cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie discretă, alături de familie și prieteni apropiați, după o relație de mai bine de un an. Evenimentul a marcat un moment important pentru amândoi și a fost organizat într-un cadru select, decorat cu flori naturale albe, într-o atmosferă plină de eleganță.

Monica Bîrlădeanu a strălucit la eveniment. Aceasta a purtat două rochii spectaculoase, ambele semnate de casa de modă M.Marquise.

Prima rochie, de tip sirenă, decorată cu pene, a captat atenția invitaților, în timp ce a doua, mai simplă, cu mâneci lungi și o crăpătură pe picior, a fost perfectă pentru dansul mirilor. Mirele a ales un costum elegant, completat de o cămașă albă și un papion negru.

Citește și: 2 filme cu Monica Bîrlădeanu. Actrița româncă a primit 2 premii cinematografice

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Cununia civilă și cea religioasă nu au fost încă dezvăluite publicului, dar detaliile de la petrecere au devenit rapid cunoscute datorită invitaților care au postat imagini pe rețelele sociale.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat nume mari din showbiz-ul românesc, precum Adelina Pestrițu și soțul ei, Daciana Sârbu, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, precum și alte personalități.

Seara a fost un amestec de rafinament și emoție, iar vedetele au împărtășit momentele speciale cu fanii lor.

Cine este Valeriu Gheorghiță, soțul Monicăi Bîrlădeanu

Monica și Valeriu au reușit să își țină relația departe de ochii curioși ai presei pentru mult timp, chiar și după apariția zvonurilor despre relația lor. În trecut, s-au vehiculat speculații conform cărora medicul ar fi fost deja căsătorit, însă actrița a demontat rapid aceste afirmații.

Citește și: Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment| VIDEO

Valeriu Gheorghiță, cunoscut pentru rolul său de coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19, este acum medic în echipa Serviciului Român de Informații. Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, cu specializarea în boli infecțioase, el și-a consolidat o carieră de succes în domeniul sănătății.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.