Ce diferență de vârstă este între Naomi Hedman și Andrew Barabancea! După despărțirea de fostul ei iubit, artista a ales un partener mult mai tânăr

Autor: Diana Ghita

Andrew Barabancea și Naomi Hedman par să formeze un cuplu

Sursa: Instagram Andrew Barabancea/ Naomi Hedman

Naomi Hedman și Andrew Barabancea au atras recent atenția publicului, după ce au lăsat să se înțeleagă, prin postări pe rețelele sociale, că ar forma un cuplu. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de șapte ani, acest lucru nu pare să fie un obstacol pentru ei.

Naomi Hedman, născută pe 23 martie 1993, are 31 de ani, iar Andrew Barabancea, fiul celebrei soprane Ozana Barabancea, are 24 de ani.

Din ce cauză s-au despărțit Naomi Hedman și Florin Ristei

Naomi, cunoscută pentru cariera sa de model și cântăreață, a intrat în atenția publicului în Marea Britanie, dar și în România, după participarea la diverse emisiuni și datorită relației cu artistul Florin Ristei.

Despărțirea de acesta, petrecută în februarie 2023, a fost cauzată de distanța dintre ei. Florin a mărturisit că relația s-a destrămat din lipsa de compromisuri privind mutarea lor împreună, deși recunoștea că Naomi i-a influențat profund viața.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil.

În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”
, declara Florin Ristei în podcastul „La Tocii”, după despărțirea de Naomi. 

Citește și: Cu ce se ocupă Andrew Barabancea, presupusul iubit al lui Naomi Hedman. Ce ocupație are fiul Ozanei Barabancea

În ce ipostaze s-au afișat Naomi Hedman și Andrew Barabancea

La scurt timp după despărțirea de Florin Ristei, modelul s-a întors la Londra, conform unei declarații făcute de cântăreț pe YouTube: „S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente, e nasol.

O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Însă, recent, Naomi a revenit în București, unde a fost văzută alături de Andrew Barabancea.

Cei doi s-au postat împreună pe rețelele sociale și au dat de înțeles că ar forma un cuplu.  Fiul sopranei a postat un filmuleț de la muzeu cu Naomi Hedman, în timp ce aceasta dansa. În descrierea clipului, tânărul a denumit-o pe artistă „babe”: „Babe, be serious...we are in a museum” (trad. „Iubito, fii serioasă...suntem într-un muzeu”).  De asemenea, cei doi s-au postat la Instastory în timp ce ascultau o piesă, într-un studio.

Citește și: Cu ce se ocupă Andrei și Gloria, cei doi copii ai Ozanei Barabancea! Motivul pentru care nu își doresc să apară la TV ca mama lor

Fiul Ozanei Barabancea, deși a moștenit talentul muzical al mamei, a ales o cale diferită în carieră. Acesta este producător de muzică trap. Însă, cu toate că au vârste și experiențe diferite, Naomi și Andrew par să se înțeleagă de minune.