Ce diferență de vârstă este între Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 mar 2022, 14:40

Ce diferență de vârstă este între Volodimir Zelenski și soția sa

Sursa: Instagram

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, au o relație extrem de strânsă și de frumoasă, iar acest lucru s-a putut observa în această perioadă extrem de grea pentru Ucraina, după invazia ordonată de Putin. Olena îi este alături soțului ei și susține poporul ucrainean.

La baza relației lor stă o poveste demnă de un scenariu de film de dragoste. Volodimir Zelenski și Olena Zelenska au sutdiat la aceeași școală, însă destinul i-a adus mult mai târziu împreună. Perioada cruntă prin care Ucraina trece în aceste momente nu le-a destabilizat relația și sunt mai uniți ca oricând.

Ce diferență de vârstă este între Volodimir Zelenski și soția sa?

Volodimir Zelenski și Olena Zelenska s-au căsătorit în 2003, după opt ani de relație, au împreună doi copii minunați, o fată născută în 2004, Aleksandra, și un băiat născut în 2013, Kiril, care în aceste momente se află într-un loc sigur, departe de dezastrul din Ucraina, acolo unde trupele rusești continuă să bombardeze.

Mulți s-au întrebat ce diferență de vârstă este între liderul ucrainean și prima doamnă a Ucrainei.

Ei bine, cei doi se cunosc de pe bancile școlii, au studiat la aceeași școală, însă s-au cunoscut mai târziu, în facultate. Volodimir Zelenski a absolvit Facultatea de Drept, iar  Olena a studiat Facultatea de Inginerie Civilă, unde a urmat cursurile de arhitectură, însă a decis să profeseze în alt domeniu. 

Citeste si: Cine este Olena Zelenska. Prima Doamnă a Ucrainei a ales să-și apere țara în timpul invaziei rusești

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Președintele Ucrainei și soția sa sunt de aceeași vârstă, având 44 de ani. Cei doi au fondat o companie de producție în industria entertainmentului, Studio Kvartal-95. Prima doamnă și-a descoperit și cultivat această pasiune pentru scris, fiind scenaristă și producătoare pentru diverse filme și emisiuni.

În urma invaziei declanșate de Vladimir Putin în Ucraina, în urmă cu trei săptămâni, Olena a decis să-i fie alături soțului ei, astfel a refuzat să părăsească țara, anunțând că nu este intimidată de invadatorii ruși. 

”Poporul meu drag! Ucraineni! Mă uit la voi toți astăzi. Toți cei pe care îi văd la televizor, pe străzi, pe internet. Văd postările și videoclipurile voastre. Și știți ceva? Sunteți incredibili! Sunt mândră să trăiesc în aceeași țară cu voi! Astăzi nu voi plânge și nu mă voi panica. Voi fi calmă și încrezătoare. Copiii mei mă privesc. Și voi fi alături de ei. Și de soțul meu.

Și de voi toți”, le-a transmis Olena Zelenska ucrainenilor, după startul războiului, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Citeste si: Soţia lui Volodimir Zelenski, mesaj cutremurător după ce ruşii au distrus un spital de copii şi o maternitate: „Ucid în mod flagrant civili”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.