Ce DIVA de la Hollywood a fost fotografiata in timp ce fuma marijuana in masina! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 17:50

Amanda Bynes a ramas fara carnetul de conducere, dupa ce a fost vazuta de politisti in timp ce fuma ceea ce parea a fi marijuana, dintr-un bong.

Din fotografiile publicate pe site-ul TMZ.com se poate vedea clar cu actrita fuma special conceput pentru a arata ca bricheta unei masini. In masina s-au gasit resturi de marijuana, chiar in masina intr-un suport de pahare. Resturile erau presarate peste tot.

 

Amanda si-a inceput calatoria in San Fernando Valley, unde a fumat din bong in parcarea unui restaurante iar imediat dupa a mancat un tacos. Apoi aceasta a mers la SPA unde a stat in jur de trei ore.

Dupa tot acest pelerinaj Amanda s-a urcat la volanul masinii si a condus multe ore incalcand numeroase legi de circulatie.

 

Cu toate acestea, carnetul i-a fost suspendat deoarece a refuzat sa faca testul de sobrietate, ceea ce in California se pedepseste cu confiscarea carnetului de condus.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Daca nu

va vine sa credeti puteti vedea in galeria foto de mai jos dovezile!

Sursa: TMZ.com