Ce dorință are Anamaria Prodan de Crăciun: ”Îmi doresc foarte mult” Impresara dezvăluie cum arătau sărbătorile în copilărie

Author: Diana Bostan
Actualizat: 26 dec 2023, 13:52

Ce-și dorește Anamaria Prodan de Crăciun

Sursa: Instagram- Anamaria Prodan

Anamaria Prodan împărtășește amintiri pline de emoție despre perioada Crăciunului din copilărie, evidențiind cât de mult o răsfăța bunica sa de la țară.

Într-un interviu acordat pentru Wowbiz, Anamaria Prodan a vorbit despre Crăciunul copilăriei sale, despre sărbătorile petrecute la țară, alături de bunica sa.

Anamaria Prodan iubea să petreacă Crăciunul la bunica sa

Impresara este o mamă împlinită și are o carieră de succes. Deși viața a pus-o la încercare pe plan sentimental, Anamaria Prodan a găsit mereu puterea de a zâmbi și de a merge mai departe.

Deși acum are tot ce-și dorește, sexy impresara a avut parte de o copilărie modestă, dar fericită.

Citește și: Anamaria Prodan se pregătește să fie bunică? Declarațiile surprinzătoare ale impresarei

Cu bucurie în suflet, Anamaria Prodan își amintește cu nostalgie de sărbătorile din vremea copilăriei sale. Impresara a mărturisit faptul că bunicii de la țară o răsfățau și o iubeau extrem de mult, având grijă să nu-i lipsească ceva atunci când se afla în vizită.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Anamaria Prodan a vorbit despre Crăciunul petrecut la țară, la bunici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Îmi aduc aminte de la 4 ani vag de iernile când mă trezeam dimineața, iar zăpada era undeva la streașina casei. Ca să ieșim, pe vremea aia, la Dăbuleni, unde eu copilăream, mergeam prin tranșee de zăpadă.

Era ceva incredibil, eu nu am mai văzut de foarte mulți ani așa ceva și când povestesc copiilor nu mă cred. Noi la 8 seara dormeam, focul ardea în sobă, bunica făcea pe plită mâncarea toată și stăteam toți într-o cameră. Mie mi se părea cea mai frumoasă casă a bunicii mele. Eu nu răceam, nu mă îmbolnăveam, nu aveam probleme. Nu îmi amintesc să mă fi dus copil vreodată la doctor.
Eu am crescut așa.
”, a precizat Anamaria Prodan, pentru Wowbiz.ro.

Ce își dorește Anamaria Prodan cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Anamaria Prodan a dezvăluit faptul a fost cuminte în acest an, iar dorințele sale sunt pe măsură. Impresara este obișnuită să țintească tot mai sus, iar pe plan profesional lucrurile merg exact așa cum și-a dorit.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan și-ar dori să pună bazele unei echipe de mini-fotbal.

Aceasta a mărturisit că totul merge ca pe roate în domeniul sportului, dar veștile sunt bune și atunci când vine vorba de firma din Dubai.

Citește și: Cadoul inedit primit de Anamaria Prodan, la împlinirea vârstei de 51 de ani! Sexy impresara a împărtășit vestea pe rețelele sociale

„Îmi doresc foarte mult să îmi iau o echipă de mini-fotbal.

Am deja echipă de old boys, alături de partenerul meu, Roberto Iancu, ne luptăm la campionat, să îl câștigăm. Echipa noastră este Prodan & Iancu Academy. Avem echipă, academia de individualizare, am sălile de fitness care merg, am mai deschis una și le mulțumesc partenerilor mei. Firma din Dubai îmi merge perfect și le mulțumesc și acolo partenerilor mei că îmi țin locul. Lucrez la podcastul pe care tocmai l-am deschis și am fost uluită să văd cât de mulți oameni s-au uitat și cu câtă dragoste am fost înconjurată de toți. Eu o spun cu mândrie, cred că sunt un om bun, din măduva oaselor și Dumnezeu niciodată nu o să lase oamenii buni să pățească ceva rău.”,  a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa menționată anterior.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.