Ce dorințe și-a pus Andreea Mantea cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a împlinit 36 de ani

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 iun 2023, 04:45

Ce dorințe și-a pus Andreea Mantea cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a împlinit 36 de ani

Sursa: Instagram

Andreea Mantea și-a serbat ieri, 20 septembrie, ziua de naștere. Prezentatoarea a împlinit 36 de ani și a primit multe urări și multe cadouri din partea celor dragi.

Andreea Mantea a început un nou capitol ieri, 20 septembrie, atunci când și-a serbat ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment, prezentatoarea a acordat un interviu pentru canalul de YouTube al postului Kanal D.

Ce dorințe și-a pus Andreea Mantea

Andreea Mantea a recunoscut faptul că, în urmă cu câțiva ani, și-a făcut o listă a dorințelor, dar, între timp, prioritățile ei s-au schimbat și nu toate cele trecute pe listă au mai fost relevante.

„Da, am scris una acum mulți ani, nu știu pe unde este și evident că s-au schimbat multe din ele. Din păcate, înaintăm în vârstă, ne maturizăm, mai luăm un strop de înțelepciune și ne dorim alte lucruri și alte lucruri. Acum 10 ani, îmi doream să îmi iau liber de la muncă, să fiu pe o bancă în Central Park sau să ajung să văd « Fantoma de la Operă » ”, a spus Andreea Mantea în cadrul interviului.

Andreea Mantea a avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea concurenților emisiunii „Casa Iubirii”. Aceștia au împodobit casa, i-au adus flori și cadouri și fiecare dintre ei i-a pus câte o întrebare.

Citeste si: Andreea Mantea recunoaște care este puterea ei secretă. Cum reușește prezentatoarea să stea departe de cei care au o energie negativă

Bineînțeles că și fanii ei din mediul online au reacționat și i-au urat toate cele bune, spunându-i cât de mult o iubesc și cât de mult o apreciază.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea se asigură că relația cu David devine din ce în ce mai solidă

Deoarece are un program extrem de încărcat, Andreea Mantea a spus ce soluție a găsit, pentru ca ea și fiul ei să petreacă timp de calitate împreună.

Așadar, cei doi au decis ca, o zi pe săptămână, să stea doar unul cu altul și sa facă fel de fel de activități împreună, pentru ca legătură dintre ei să nu aibă de suferit.

 „Avem o zi a noastră, în timpul săptămânii, doar a noastră. Nu ne vedem cu mama, cu prieteni de-ai lui, cu sora mea sau cu alți prieteni...suntem doar noi doi și o petrecem cum vrem. Nu vrei să știi ce idei are, are tot felul de idei.

Așa am stabilit să avem această zi doar a noastră, pentru că, în restul săptămânii, interacționăm cu absolut toată lumea și pierdem această conectare a noastră, doar a noastră.

Consider că doar două ore noi doi, pe zi, nu sunt suficiente”, a dezvăluit Andreea Mantea pentru wownews.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia zilei ei de naștere, din partea concurenților din „Casa Iubirii”

Cu toate acestea, nici în timpul săptămânii, atunci când este cea mai ocupată, Andreea Mantea nu își neglijează fiul, dar, din nefericire, timpul nu îi permite să stea mai mult cu el.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.