„Ce drăguț”. Surpriză de proporții pentru Vlada și Deea de la ”Casa iubirii”. Manu și Antoni au dat frâu liber imaginației în bucătărie

Autor: Diana Bostan

Manu și Antoni au pregătit o cină romantică pentru Deea și Vlada

Sursa: Captură YouTube

Manu și Deea, Vlada și Antoni sunt două dintre cuplurile care au rezistat și după încheierea show-ului matrimonial ”Casa iubirii”. Manu și Antoni și-au surprins iubitele de Ziua Îndrăgostiților cu o cină romantică, iar reacția partenerelor a fost una emoționantă.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Manu și Antoni, cunoscuți din emisiunea "Casa iubirii", au decis să își surprindă și să își impresioneze iubitele, Deea și Vlada, prin prepararea unei cine romantice. Ambii foști concurenți au avut parte de momente memorabile în cadrul show-ului matrimonial, iar acum au împărtășit pasiunea lor pentru gătit cu femeile pe care le iubesc.

Antoni și Manu au gătit pentru iubitele lor de Ziua Îndrăgostiților

Manu, participant în primul sezon al emisiunii, și-a arătat priceperea în bucătărie, pregătind un delicios platou de paste pentru Deea. Crescut în Italia, el a adus un strop de autenticitate culinară în preparatul său, cu ocazia unei seri romantice.

Citește și: ''Mi-a plăcut rezultatul din prima secundă!'' Vlada, schimbare radicală de look, după ce a trecut pragul medicului estetician! Cum arată acum fosta concurentă de la Casa iubirii

Pe de altă parte, Antoni, cunoscut pentru prezența sa în cel de-al doilea sezon al emisiunii, a demonstrat că bucătăria este o adevărată pasiune a sa. A ales să pregătească și el paste, evidențiindu-și abilitățile în arta culinară. Cu toate că Antoni este bucătarul chef, acesta a primit ajutor și din partea lui Emanuel.

”Ăsta e testul nostru să facem mâncare, așa că o să pregătim paste.

L-am lăsat pe Antoni să facă el cumpărături, suntem la el acasă și să vedem cum se descurcă”, a spus Emanuel, în cadrul unui vlog postat pe canalul lor de YouTube.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum au reacționat Deea și Vlada când au văzut surpriza

Când au ajuns acasă și au descoperit surpriza pregătită cu dragoste de Manu și Antoni, Deea și Vlada au fost copleșite de emoții și au arătat bucuria lor printr-un zâmbet larg. Gestul romantic al băieților a reușit să le atingă inimile, iar atmosfera plină de afecțiune a făcut această Zi a Îndrăgostiților deosebită pentru cele două cupluri.

Vlada a fost emoționată până la lacrimi, iar privirea ei a spus mai mult decât ar fi putut exprima cuvintele. Momentul în care au luat loc la masă și au gustat din delicioasele paste a fost unul plin de căldură și umor. Fetele au fost profund impresionate de efortul depus de cei doi bărbați, iar gustul preparatelor a fost la înălțimea așteptărilor.

Citește și: Deea și Emanuel, un an de iubire „I-am verificat telefonul de vreo două ori” Ce promisiune și-au făcut cei doi

”Ce drăguț. Wow”, a spus Deea, iubita lui Manu, în momentul în care a intrat pe ușă.

Manu a dezvăluit cu umor Vladei că, din păcate, va găsi dezordine în bucătărie, explicându-i că pregătirile s-au făcut chiar la ei acasă. Cu toate acestea, momentul special a unit cuplurile și a creat amintiri de neuitat în această zi dedicată iubirii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.