Ce e frumos se termina repede! Plajele se golesc dupa vacanta de Paste, insa incepe programul Litoralul pentru toti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Asta si-au zis turistii care, dupa cateva zile de plaja, distractie si bronz au fost nevoiti sa isi stranga cearceaful de pe nisipul fierbinte si sa se urce in masina sau tren pentru a se intoarce la casele lor.

Cu bagajele facute si cu gandul ca marea o vor vedea abia in vacanta de vara unii au plecat totusi multumiti de la mare. Au cheltuit suficient cat sa isi faca toate poftele.

Chiar daca statiunile se golesc, hotelierii nu stau cu mainile in san. Mai multe hoteluri de la mare s-au inscris in programul litoralul pentru toti, valabil de astazi pana la mijlocul lunii iunie.

Cei care nu stau prea bine cu banii pot cumpara pachete promotionale la preturi pentru toate buzunarele.
Sunt si pachete all inclusive, ceea ce inseamna ca turistii beneficiaza de 3 mese pe zi, acces gratuit la piscina si la spa sau la sezlonguri gratuite pe plaja.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.