Ce e mai la moda, rujul sau glossul? Iata ce prefera vedetele in aceasta vara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 00:20

Rujul rosu iti da incredere in tine si reprezinta o adevarata arma de seductie. Vedetele noastre il folosesc constant tocmai pentru ca ii cunosc efectul.

Buze senzuale, buze carnoase, pregatite doar sa fie sarutate. Vedetele stiu sa isi puna in evidenta acest frumos detaliu fizic.

 

Seductia ajunge la puterea infinit daca alegi pentru buze nuanta cireselor coapte: rosul. Trendul care primeaza in aceasta vara este insa rujul in nuante pale. Rosul trebuie sa ramana doar pentru noptile hot.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Si daca e sa ne uitam la textura produslui cosmetic care le coloreaza buzele frumoaselor vedete, observam ca rujul nu este atat de des folosit. La putere este glossul.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.