Ce echipă a câștigat in jocul pentru PROVIZII din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2022, 11:05
Razbonicii si Faimosii au luptat pana in ultima clipa.

Faimosii si Razboinicii s-au luptat cu indarjire intr-un joc tensionat în această seară la Survivor România 2021.

Faimoșii și Războinicii au dat tot ce au putut pe traseul Survivor Romania si s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga miza pusă în joc, proviziile mult dorite, dupa cateva zile in care au suferit de foame.

Premiul pus în joc în ediţia din această seară la Survivor Romania a fost unul extrem de ravnit, primele provizii, constand in orez si ulei. Faimoşii şi Războinicii au incercat sa dea totul pentru a câştiga recompensa din cea de-a treia ediţie a show-ului Survivor România.

Ce echipa a câştigat proviziile puse in joc la Survivor 2021

Ultima luptă pe traseu s-a dat între Culita, de la Faimosi şi Alin, de la Razboinici. Concurenţii s-au întrecut pe traseu în ultima confruntare din această seară si au incercat sa dea totul pentru a castiga.

Adrenalina a atins cote maxime în ultimul duel pentru recompensă. Epuizarea si-a spus cuvântul în cazul Faimosilor, care în această seară au pierdut punctul decisiv în favoarea Războinicilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta in jocul pentru PROVIZII în această seară la Survivor România? Iata care este MIZA jocului!

Citeste si: Astazi in Survivor Romania 2021: Zannidache, scos din sarite de doua mari vedete! Incepe jocul pentru provizii. Cine va castiga?


Care a fost scorul final al jocului pentru provizii?

Jocul din această seară a fost unul extrem de strans si de dificil. Faimoşii nu au reuşit să le facă faţă Războinicilor, care au depus toate eforturile pentru a duce duelul la final în favoarea lor.

A fost o luptă strânsă, tensionată, care s-a finalizat cu scorul de 10 la 7 pentru Razboinici.

Astfel, Razboinicii au reuşit să câştige şi cea de-a treia ediţie din show-ul fenomen Survivor România, sezonul 2 si au intrat in posesie proviziilor.

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.