Ce echipă de la Survivor România a câștigat imunitatea și va avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit? Final spectaculos în al doilea joc al săptămânii

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 iun 2021, 23:06
Raluca și Adelina la proba de îndemânare
Sursa: Captură KANAL D

Jocurile pentru imunitate sunt de fiecare dată intense și pline de emoție. Ce echipă a câștigat imunitatea în această seară? Ei vor avea parte de un consiliu liniștit.

De fiecare dată când în joc este imunitatea, Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 sunt gata să lupte până la epuizare pentru a ieși învingători. Fiecare concurent se visează deja în Marea Finală, astfel că acum este momentul să demonstreze că merită un loc în ultima confruntare. Ce echipă s-a impus pe traseu și a câștigat jocul pentru imunitate în această seară?

Multe tensiuni în primul joc de imunitate al săptămânii. Cine a câștigat mult râvnitul totem?

Primul joc de imunitate al săptămânii i-a pus la grea încercare pe concurenții din cele două echipe. Având în vedere că unii dintre ei se află în competiție de aproape 5 luni, oboseala deja își spune cuvântul, astfel că întâmpină tot mai multe dificultăți pe trasee. Mai mult, organismul lor deja dă semne de slăbiciune, însă chiar și în aceste condiții, concurenții de la Survivor România 2021 își doresc să dea tot ce au mai bun pentru a aduce puncte.

Jocul de imunitate din acestă seară i-a solicitat pe concurenții de la Survivor România 2021. Dorința de a câștiga totemul de imunitate i-a motivat pe concurenții de la Survivor România, astfel că aceștia au luptat până la capăt.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Elena Marin nu îi dă replica lui Zanni la Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei a dezvăluit totul: „Cu siguranță are...”

În primul joc de imunitate al acestei săptămâni, scorul a fost deschis de echipa Faimoșilor, Zanni fiind concurentul care a adus primul punct al serii. Concurenții au pornit la drum cu un vibe pozitiv și cu o dorință puternică de a câștiga și a rămâne în aceeași formulă. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, o singură echipă a ieșit învingătoare, iar de această dată, victoria a aparținut Faimoșilor.

Ei au câștigat primul joc de imunitate al săptămânii cu scorul zdrobitor de 10 la 3. Concurenții au fost foarte încântați că nu vor fi nevoiți să se nominalizeze între ei în consiliul de nominalizare  și că în tabăra lor va fi liniște de această dată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru că au pierdut jocul de imunitate, pe Războinici îi așteaptă un consiliu de nominalizare destul de complicat. Concurenții își vor exprima votul și vor decide pe cine să nominalizeze spre eliminare. Tot pentru ei se vor deschide și liniiile de vot, astfel că cei de acasă își vor putea susține favoriții prin SMS la 1230.

Jocul de imunitate din această seară nu a fost lipsit de incidente.

Se pare că a fost o zi plină de ghinion pentru Războinici. Nu doar că au pierdut jocul de imunitate, ci Albert s-a accidentat pe traseu și a acuzat dureri puternice în zona piciorului, medicii intervenind rapid pentru a-i oferi primul ajutor.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Sebastian Chitoșcă după ce a vorbit cu soția lui? Faimosul este complet schimbat: „Mi-am dat seamă că...” Acum este evident de ce s-a îndepărtat de Zanni

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.