Ce electrocasnice se pot incorpora in mobila de bucatarie: sfaturi si idei utile

Author: Oana Picerea

Alegerea mobilei de bucatarie va fi esentiala pentru aspectul camerei, de aceea merita sa investesti timp si rabdare pentru a face cele mai potrivite alegeri. In cazul acestui tip de mobila, exista mai multe variante pentru care poti opta, de la mobila pe comanda, pe care sa o adaptezi exact nevoilor tale si pana la mobila gata facuta, care se vinde la dimensiuni standard si are compartimentari standard.

 Desigur, conteaza foarte mult in alegerea mobilei spatiul de care dispui, modul in care iti doresti sa arate camera, dar si bugetul. In afara de aceste aspecte, mai este unul de care trebuie sa tii cont si anume dispunerea electrocasnicelor.

 Orice bucatarie are nevoie de electrocasnice de calitate, pe care sa te poti baza in activitatile de zi cu zi si care sa nu incurce din punct de vedere estetic sau sa afecteze confortul. Din fericire, in ziua de astazi poti apela la o super solutie si anume incorporarea electrocasnicelor in mobila pentru un aspect unitar, de intreg, dar si pentru a avea o bucatarie 100% functionala, in care poti pregati ingredientele langa plita sau poti lua ceva din frigider fara a trebui sa te deplasezi inutil.

 Descopera ce electrocasnice se pot incorpora cu succes in mobila de bucatarie pentru un confort sporit

Masina de spalat vase

 Masina de spalat vase este populara de foarte multa vreme in strainatate, iar recent aceasta a inceput sa fie din ce in ce mai cautata si la noi in tara. De ce? Ei bine, spalatul vaselor este o activitate ce poate consuma mult timp si care nu este o placere pentru nimeni. Astfel, masina de spalat vase te va scapa de aceasta grija. Poti spala cu ajutorul ei atat vase, tacamuri si pahare sau cani, cat si tavi, oale sau tigai. Aceasta se poate incorpora usor in mobila de bucatarie si este o idee excelenta sa faci acest lucru. Cea mai buna pozitionare este imediat dupa chiuveta de la bucatarie, pentru a putea clati vasele inainte de a le pune in masina. 

 Cuptorul si plita

 Intr-o bucatarie moderna, cuptorul si plita sunt electrocasnice incorporabile ce nu trebuie sa lipseasca. Pe langa aspectul deosebit pe care il ofera amenajarii, sa alegi un cuptor si o plita separat te poate ajuta sa optezi pentru functii speciale la fiecare dintre ele. Spre exemplu, poti avea un cuptor cu mai multe moduri de gatire, inclusiv rotisare sau dezghetare si o plita cu inductie, cu sistem de siguranta inclus.

 Masina de spalat

 Masina de spalat poate ocupa prea mult loc in baie sau pe hol, de aceea o poti incorpora cu succes in mobila de bucatarie si nimeni nu va sti ca este acolo. Masina de spalat se poate afla langa masina de spalat vase, langa cuptor sau oriunde altundeva doresti, cat timp este realizata o scurgere in podea. 

 Poti alege o masina de spalat de pe altex.ro la preturi avantajoase. Daca vrei un model modern, opteaza pentru una cu uscator inclus, astfel incat sa scoti rufele gata de asezat in dulap.

 Electrocasnicele incorporabile sunt o super idee pentru orice tip de bucatarii. Alege-le pe cele potrivite in functie de spatiul de care dispui, dar si de nevoile tale.

Sursa foto: Pexels.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.