„Ce emisiune vizionezi?”. Alegeri surprinzătoare pentru eliminare vor fi făcute în „Casa iubirii”! Nu ratați noul episod de mâine, 3 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 sep 2023, 09:21

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, doi concurenți la care nimeni nu se aștepta să fie aleși sunt nominalizați spre eliminare.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, doi concurenți total neașteptați sunt nominalizați spre eliminare.

Alegeri surprinzătoare pentru eliminare vor fi făcute în „Casa iubirii”

Mâine, prima concurentă care alege un băiat spre eliminare este Mihaela. Aceasta a decis să ofere votul lui Laurențiu, din cauza comportamentului pe care acesta îl are față de Lorena, concurenta considerând că își bate joc de ea și de sentimentele ei.

„Îl votez pe Laurențiu”, a declarat Mihaela.

Andreea Mantea a fost foarte surprinsă de nominalizarea făcută de Mihaela, motiv pentru care a rugat-o să-și motiveze decizia de a-l vota pe Laurențiu spre eliminare.

„Se pare că Laurențiu s-a jucat un pic cu sentimentele Lorenei și s-a declarat îndrăgostit”, a explicat Mihaela.

Surprins de alegerea și de declarațiile Mihaelei, Laurențiu are o reacție ironică la adresa ei deoarece nu este deloc acord cu ceea ce aceasta afirmă. 

„Ce emisiune vizionezi?”, a întrebat Laurențiu.

„Păi sunt aici în casă și văd, Laurențiu”, a declarat Mihaela.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Destul de rău. Înseamnă că nu vezi bine”, a răspuns, pe un ton ironic, Laurențiu.

A doua nominalizare spre eliminare provoacă lacrimi în „Casa iubirii”

A doua persoană care a votat un concurent spre eliminare este Lorena. La fel ca și Mihaela, partenera lui Laurențiu face o alegere care nu doar că șochează toți concurenții, ci îi și rănește sentimentele Irinei.

„Votul meu, cu părere de rău, va merge către Alexandru”, a declarat Lorena.

Atunci când Irina a auzit că Lorena l-a votat pe Alexandru spre eliminare, nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns, pentru că nu se aștepta la un asemenea gest având în vedere că sunt prietene foarte bune iar Irina a consolat-o de fiecare dată pe Lorena atunci când avea probleme cu Laurențiu și plângea din cauza lui.

Ce se întâmplă mai departe și cine va fi eliminat aflați mâine, 3 septembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!