Ce emisiuni a prezentat Bianca Drăgușanu. Vedeta va avea o nouă emisiune la Kanal D

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 nov 2023, 04:55
Ce emisiuni a prezentat Bianca Drăgușanu
Sursa: Facebook Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu va prezenta o nouă emisiune la Kanal D, mai exact ,,Detectorul de minciuni”, iar acestea sunt și alte emisiuni ce au fost prezentate de vedetă.

Emisiunea ce va fi prezentată de Bianca Drăgușanu va putea fi urmărită pe YouTube theXclusive. Iată ce alte emisiuni a prezentat vedeta.

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre bărbații din trecutul său amoros: "Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi" Cum se înțelege vedeta cu actualul iubit

Bianca Drăgușanu va avea o nouă emisiune la Kanal D

Bianca Drăgușanu va prezenta o nouă emisiune la Kanal D, mai exact va fi noua prezentatoare, ,Detectorul de minciuni”. Această emisiune se poate urmări doar pe canalul de YouTube theXclusive și are ca și scop dezvăluirea detaliilor mai puțin știute despre personalitățile din România.

Bianca Drăgușanu se va asigura să pună întrebări amuzante, incomode, dar și unice, pentru a ajuta publicul să cunoască și părțile mai vulnerabile ale personalităților din țara noastră.

“Sunt bucuroasă să fiu implicată în acest proiect, Detectorul de minciuni, o emisiune care le oferă urmăritorilor din mediul online dezvăluiri inedite și o stare de bine. Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D, mă leagă amintiri frumoase de ei și de emisiunea pe care am prezentat-o, Te vreau lângă mine. Abia aștept să încep filmările și să aflu adevăruri pentru cei care ne vor urmări pe theXclusive”, a declarat prezentatoarea emisiunii, Bianca Drăgușanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Care este cel mai mare defect al Biancăi Drăgușanu. Vedeta lucrează zi de zi să se schimbe: „Am tendința să reacționez cum reacționam acum câțiva ani”

Ce alte emisiuni a prezentat Bianca Drăgușanu în cariera sa

Prima data când Bianca Drăgușanu a apărut în fața reflectoarelor a fost la emisiunea ,,Din dragoste”, acolo unde își dorea să îl recucerească pe un domn din Petroșani, întâmplarea având loc când prezentatoarea avea 17 ani.

Timp de câțiva ani, lumea nu a mai auzit atât de multe lucruri despre Bianca, asta până a fost asistentă într-o emisiune de noapte, iar acolo a fost punctul culminant pentru cariera acesteia de model, ajungând să defileze pentru Cavalli sau Armani.

Vedeta a mai participat la diferite emisiuni de supraviețuire sau de dans.

Bianca Drăgușanu a prezentat faimoasa emisiune ,,Te vreau lână mine”, ce se difuza pe Kanal D. Acea emisiune era despre găsirea jumătății, iar Bianca a fost nevoită să o înlocuiască pe Gabriela Cristea, ținând cont că aceasta era gravidă și avea nevoie de o pauză.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show "Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată"

Surse: Facebook Bianca Dragusanuyve.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.