Ce este între Bianca de la "Puterea dragostei" și Culiță Sterp? Uite cum s-au afișat împreună

Autor: R.V.

Culiță Sterp, fratele celebru la actualului concurent din casa iubirii, Iancu, are o multime de fani.

În perioada în care a fost în Istanbul și a trecut și prin casa "Puterea dragostei" pentru a-și vedea fratele, toți concurenții din show-ul matrimonial au fost entuziasmați și nerăbdători să facă filmulețe și poze cu el pentru a le posta pe rețelele de socializare.

Citeste si: Adelin și Ștefania, foștii de la "Puterea dragostei", în culmea fericirii! Au împlinit șapte luni de relație și au făcut marele anunț

Bianca este și ea o fană a melodiilor pe care Culiță le interpretează și a insistat să imortalizeze momentul în care s-a aflat în preajma lui.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluire ȘOC la "Puterea dragostei": "L-am văzut plângând pentru ea!". Pe cine a dat de gol

Astfel, au apărut pe rețelele de socializare poze cu Bianca și Sterp, imagini ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva între cei doi nu este ceva mai mult decât o simplă amiciție.

Dar nu, nu este. Bianca și Culiță Sterp sunt doar prieteni și nimic mai mult. Mai ales că, este binecunoscută pasiunea Biancăi pentru fratele mai mic al lui Sterp, Iancu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iată fotografia care au stârnit controverse:

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.