Ce este o firmă care oferă servicii complete DDD

Author: Oana Iosif

În România poți apela la serviciile de specialitate a numeroase firme care vin în ajutorul clienților chiar și în cele mai nefericite momente. Am putea spune ca DDD este un tip de serviciu absolut necesar în mai mult situații când proprietarul nu poate scăpa de intruși.

Aici este vorba despre intruși precum insecte, gândaci, șobolani sau multe alte vietăți dăunătoare pentru locuința și sănătatea oamenilor. Cele mai multe vietăți comune care invadează locuința sunt purtătoare de numeroase boli care pot fi foarte grave pentru persoanele din casă. Este foarte important ca la bucătărie dar și în celelalte spații să fie menținută o igienă adecvată pentru a evita apariția acestor dăunători.

Uneori, viața la bloc poate produce surprize neplăcute destul de des chiar dacă ai făcut o deratizare a locuinței atunci când ai avut de-a face cu astfel de vietăți. Pentru a elimina problema definitiv este recomandată apelarea la o firmă DDD de specialitate așa cum este Pest Control București. De asemenea, este foarte important ca deratizarea să aibă loc în tot blocul, nu doar într-un apartament, atunci când problema principală este la subsol. Altfel, va fi doar o eliminare temporară a problemei.

Ce este o firmă DDD?

DDD este prescurtarea sau acronimul de la cele 3 tipuri de servicii complete pe care o astfel de firmă le pune la dispoziția clientului. Cele 3 servicii sunt reprezentate de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Sunt 3 tipuri de servicii de care clienții beneficiază în funcție de tipul problemei și al dăunătorilor. Este foarte important ca aceste probleme cu dăunătorii să fie luate în serios din timp pentru a nu cauza și mai multe probleme.

Dezinsecția sau eliminarea insectelor

Acest proces de prevenire și eliminare a insectelor este foarte important. De regulă acestea își fac apariția la inceputul primăverii. De foarte multe ori casa este invadată de gândaci sau furnici, dar și alte insecte. Pentru combaterea acestora Pest Control folosește măsuri fizico-mecanice, biologice, iar în cazurile mai grave, chimice. Dezinsecția este de 2 tipuri: chimică și ecologică.

Dezinfecția sau eliminarea bacteriilor

La această metodă se apelează pentru a scăpa de majoritatea bacteriilor dar și a microorganismelor dăunătoare din locuință sau alte spații infestate. Prin dezinfecție se poate preveni apariția unor boli grave transmise prin bacterii, viruși sau spori. Sunt mai multe metode utilizate pentru eliminarea bacteriilor precum pulverizarea unor soluții speciale, netubalizare prin generarea unei cețe reci cu ULV sau nebulizare.

Deratizarea sau controlul rozătoarelor

Rozătoarele pot face multe daune într-o locuință prin distrugerea lucrurilor de valoare. De asemenea sunt purtătoare de boli grave. Problema principală pentru care este necesară combaterea rapidă a rozătoarelor este reprezentată de modul rapid de înmulțire a acestora. Dintr-o singură pereche de rozătoare se pot înmulți într-un singur an chiar și la o mie. Cele mai cunoscute măsuri de combatere sunt prin metode chimice dar și prin capcane speciale pentru eliminarea rozătoarelor din galeriile unde stau ascunse.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.