Ce este videochatul

Author: Oana Picerea

Videochatul are două ramuri, adult sau non-adult, în funcție de alegerea facută de tine, fiecare sesiune poate decurge în forma unor discuții profunde. Cum videochatul nu este pentru oricine, această meserie pe lângă eleganță și frumusețe cere și o inteligență aparte, pentru ca treaba principală a ta este să atragi clienții prin discuții personale și în așa fel să îi fidelizezi pentru a te căuta mereu și pentru a îți crește venitul. În videochat nu este vorba de nuditate, trebuie să ai mereu o atitudine pozitivă și zâmbetul pe buze, trebuie să molipsești prin veselie. Majoritatea bărbaților au nevoie de un confident pe care să nu-l cunoască personal!

Beneficiile unui model

Câștiguri substanțiale

Aici totul depinde de tine, tu alegi cât vrei să lucrezi! Majoritatea modelelor cer un program de 8 ore pe zi, tocmai pentru că vor un câștig substanțial! Venitul este influențat de mai multe aspecte, pe lângă numărul de ore petrecut în studio, este foarte important și modul de a comunica și de a capta atenția clienților!

Ai intimitatea asigurată

Nimeni nu o să stea cu ochii pe tine, doar în cazul in care ai nevoie de ajutor și ceri tu asta; și pe lângă asta, nimeni din România nu are acces la showurile tale. Majoritatea siteurilor îți oferă această opțiune de a-ți proteja identitatea.

Beneficiezi de training - Cum ziceam și mai sus, există modele cu foarte multă experiență și premiate international, care o sa iti fie mentore la început dacă ești începătoare și nu știi ce și cum ar trebui să faci. Aceste modele te vor ajuta să îți îndeplinești targeturile și să ai parte de cele mai bune condiții de muncă.

Viața prosperă

Acest aspect e pe măsura muncii tale, dar cu siguranță munca depusă o sa se merite. După foarte puțin timp o să poți să îți îndeplinești visele și să trăiești viața pe care o meriți cu adevărat! Mașina pe care ți-o dorești, vacanța la care ai visat, bijuteriile dorite de tine, absolut orice îți imaginezi poate fi al tau cu puțină voință și dedicare! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la un studio videochat Cluj pentru a profita la maximum de oportunitățile care ți se deschid în cale.

In concluzie, industria videochatului e o industrie care e în continua expansiune datorită creșterii mari a clienților, ea devenind pe zi ce trece tot mai prosperă și cererea de modele o să fie tot mai mare! În lumea moderna acest job este văzut și tratat ca orice alt job.

Daca iti surade ideea de a incerca sa fii model videochat poti sa incerci acest lucru chiar acum, cautand studiouri videochat pe Google. Află mai multe detalii aici.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.