Ce etnie are, de fapt, Nicu Paleru! Puțină lume știe din ce familie provine artistul

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 iun 2024, 11:44

Nu multe persoane cunosc etnia lui Nicu Paleru

Sursa: Facebook Nicu Paleru Oficial

Nicu Paleru este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România, însă puțini știu din ce familie provine artistul.

Nicu Paleru este un artist ale cărui melodii se ascultă la fiecare petrecere din România, iar deși cariera lui se află într-o creștere constantă, începutul vieții sale a fost unul anevoios. Artistul a fost înconjurat de muzică și artiști toată viața sa, însă nu toată lumea știe cine din ce familie provine acesta sau care este etnia lui.

Ce etnie are Nicu Paleru?

Toate petrecerile din România pun măcar o melodie din repertoriul lui Nicu Paleru, iar deși acesta este cunoscut pentru cariera strălucită pe care și-a construit-o, puțină lume știe care este etnia sa, dar și cine au fost părinții acestuia. Nicu Paleru s-a născut la data de 23 aprilie 1973, într-o familie de români din orașul Pitești, județul Argeș.

Nicu Paleru a avut norocul de a se naște într-o familie în care muzica era întotdeauna pusă pe primul loc, mama sa fiind o mare iubitoare de romanțe și cântece populare, în timp ce tatăl acestuia cânta la acordeon.

Făcând parte dintr-o familie pasionată de muzică, Nicu Paleru a fost încurajat de către mama sa să facă primii pași în muzică, după ce lumea rămânea uimită de vocea acestuia inegalabilă.

Citește și: Nicu Paleru si Vali Vijelie, vacanta cu peripetii in Republica Dominicana! Cei doi au povestit cum si-au petrecut cele zece zile, pe plajele exotice

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În interviuri, Nicu Paleru a recunoscut că în copilărie familia lui nu avea foarte multe resurse materiale, însă cu toate acestea, se considera un copil fericit și avea un singur scop și vis, să ajungă cineva pe lumea asta, dar mai ales să fie împlinit, iar mama sa i-a fost alături la fiecare pas. Mama lui Nicu Paleru a fost cea mai mare susținătoare a lui și l-a încurajat să își urmeze visul și să profite de darul pe care i l-a dat Dumnezeu, astfel a urcat pentru prima data pe scena la festivalul „Laleaua de Aur” din Arad, acolo

unde a început întreaga carieră a artistului, potrivit nicupaleru.ro

Mama lui Nicu Paleru s-a stins din viață

În luna iulie a anului 2021, mama lui Nicu Paleru s-a stins din viață, iar anunțul a fost dat chiar de artistul de muzică populară, pe contul său de socializare. Acesta a ținut să își anunțe admiratorii că trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, mama sa fiind una dintre cele mai importante persoane din viața lui și a postat o poză alături de cea ce i-a dat viață, atașând mesajul „Drum lin, Dumnezeu

să te odihnească în pace scumpă mamă”.

Deși au trecut trei ani de la decesul mamei sale, Nicu Paleru încearcă să îi mențină vie amintirea, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este prin ceea ce îi lega, mai exact versurile muzicale. Nicu Paleru a scris nenumărate versuri despre femeia ce i-a dat viață, după ce aceasta a decedat, însă consideră că aceste gesturi sunt foarte mici pe lângă ceea ce merită cu adevărat aceasta. 

Artistul de muzică populară a declarat în nenumărate rânduri că melodia „Tribut pentru mama”, piesa pe care a compus-o după ce aceasta a trecut la cele veșnice, este modul prin care acesta își dorește să o țină în viață pe mama sa și recunoaște că mereu are un sentiment special atunci când o cântă.