Ce fac Andrei și Karina după ce au fost eliminați de la "Survivor România"? Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: B.H.
Actualizat: 19 mai 2020, 16:07

Andrei și Karina au venit să lupte pentru titlul de "Survivor România" și chiar dacă nu au ajuns la finalul competiției, cei doi au reușit să descopere iubirea adevărată.

Andrei și Karina s-au îndrăgostit la "Survivor România" și dacă inițial au luat totul în joacă, acum, relația celor doi pare să fie din ce în ce mai serioasă.

Ce fac Andrei și Karina după ce au fost eliminați de la "Survivor România"?

După ce au fost eliminați din competiția "Survivor România", Andrei și Karina au decis să își trăiască la maximum povestea de dragoste, bucurându-se de timpul pe care îl mai au de petrecut în Republica Dominicană.

Citeste si: El este fratele geaman al Razboinicului Emanuel! Iata ce dezvaluiri inedite a facut acesta despre finalistul de la "Survivor Romania"!

Mulți au crezut că relația lor nu va evolua și în afara emisiunii de televiziune, însă cei doi au dovedit contrariul. Pe contul de instagram, Andrei a postat un filmuleț realizat la piscină în care apare în timp ce iese din apă pentru a-și săruta iubita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și că deși nu se pot întoarce încă acasă, având în vedere restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, încearcă să se bucure de experiența din Republica Dominicană ca de o vacanță, mai ales că au

scăpat de stresul asociat competiției.

Citeste si: Livian sare în apărarea Ellei. Bianca a explodat: "Voi chiar vreți să îmi scoateți peri albi?"

Citeste si: Bătaie între fetele de la Puterea Dragostei! Daiana a răbufnit şi a început circul!