Ce fac astazi copiii cersetori, ajutati de Gigi Becali cu o locuinta, acum un an! Au renuntat la casa primita cadou si s-au intors la cersit. Locuiesc in conditii mizere, intr-o casa fara curent electric. Vezi imaginile groazei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:00

La un an distanta, Nelu, unul dintre fratii care au primit o casa de la Gigi Becali, s-a intors pe strada, tot cu cainele. Pe un ger napraznic, acesta se incalzeste tot cu 'prietenul sau', cainele.

"Locuim tot pe Buzesti, unde am stat inainte, intr-o camera. Nu avem curent. Da, am primit un ajutor de la domnul Gigi Becali anul trecut, dar am pierdut casa.


Cercesc sa pot cumpara de mancare, scutece. Acum locui 5 intr-o camera. Stam cum apucam. Recunosc ca nu am fost in stare sa avem grija de casa. Credeam ca e un vis, imi pare rau ca nu am avut grija de ea, nu am facut curatenie.

In seara asta am stans 10 lei, in general strang cam 30-40 de lei, ce vrea Dumnezeu", a declarat Nelu.



"Regretam sansa pe care am avut-o anul trecut, dar nu mai avem ce face", a declarat mama copiilor.
"Normal ca regret ce s-a intamplat cu casa. Nu mi-e rusine sa ies la cersit. Important e sa avem ce manca", a spus Radu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro,

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.