Ce fac baietii de la "Puterea Dragostei" cand nu sunt filmati? "Romanii tot romani"

Autor: L.S.

Bogdan Mocanu i-a "dat de gol" pe Jador si Bobicioiu. Uite ce fac baietii de la "Puterea Dragostei" cand nu sunt la emisiune.

Ce fac baietii de la" Puterea Dragostei" seara, cand sunt in camerea de hotel si nu mai sunt in fata camerelor de filmat? Bogdan Mocanu i-a dat de gol pe Jador si Bobicioiu!

Citeste si: Puterea Dragostei- Nici nu a plecat bine Ricardo ca Raluca s-a si aprins

Citeste si: Imagini incendiare cu Ana-Maria de la "Puterea Dragostei". Cat de sexy este concurenta

Baietii, relaxati dupa o zi de filmari, in camera de hotel, sunt surprinsi de Mocanu: "Romanii tot romani", spune Bogdan intr-un instastory, cand i-a prins pe colegii lui de camera "cu garda jos".

Cei doi asculta manele si sparg seminte, spre amuzamentul lui Mocanu.

Iata imaginile surprinse de Bogdan, cu Jador si Bobicioiu, in toata splendoarea lor:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iata primele imagini oficiale de la nunta lui Lady Gabriella Windsor. Cat s-a lucrat la rochia de mireasa

Citeste si: Sa ne rugam! Rona Hartner nu se simte bine deloc: "Am embolie pulmonara". Artista nu poate sa vina in Romania

Citeste si: Ce a spus Andreea Marin despre baietelui Laviniei Pirva cu fostul ei sot, Stefan Banica Junior. La asta sigur nu te asteptai

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.