Ce fac Ligi și Daiana în afara emisiunii? Ramona le-a filmat și a făcut imaginile publice

Autor: B.H.

Atunci când nu se află la filmări, concurenții de la "Puterea Dragostei" sunt liberi să își organizeze programul așa cum își doresc. Ce fac Ligi și Daiana în afara emisiunii?

În timp ce unii concurenți preferă să se odihnească după emisiune, alții își fac timp pentru pasiunile lor sau pentru alte activități care nu au legătură cu formatul emisiunii.

Ce fac Ligi și Daiana în afara emisiunii? Ramona le-a filmat și a făcut imaginile publice

Chiar dacă fanii lor au posibiliatea să îi vadă în fiecare zi la TV, concurenții de la "Puterea Dragostei" sunt foarte activi în mediul online, în special pe instagram, încercând astfel să îi ajute pe cei ce îi urmăresc să îi cunoască mult mai bine.

Citeste si: A îmbrăcat cea mai provocatoare ținută și i-a transmis un mesaj dur lui Bogdan Mocanu. Andra Voloș: "Bărbații puternici..."

Astfel, prin intermediul unui filmuleț postat de Ramona pe instagram, prietenii virtuali au putut vedea ce fac Ligi și Daiana în afara emisiunii. Cele două au fost surprinse în timp ce făceau exerciții fizice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îmbrăcate sport și ținând în mână greutăți, Ligi și Daiana par motivate să obțină o siluetă perfectă și cum sălile de fitness sunt închise în această perioadă, cele două concurente de la "Puterea Dragostei" profită de timpul liber pentru a face sport acasă.

Citeste si: Prima reactie a Andrei dupa ce s-a spus ca s-a impacat cu Bogdan Mocanu! "Da, ne-am intalnit..."

Citeste si: O recunoști? E Andra Volos înainte să își facă operații estetice!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.