Ce fac Livian și Florentina atunci când sunt împreună? Iată unde au fost surprinși cei doi

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 sep 2020, 17:54
Livian și noua lui iubită, Florentina
Sursa: Instagram

Livian nu o mai ascunde pe Florentina, noua lui iubită, iar de când și-a asumat relația cu ea, cei doi sunt de nedespărțit. Astfel s-a aflat că au o pasiune comună. Ce fac când sunt împreună?

Din imaginile pe care le postează în mediul online, Livian pare fericit și mai îndrăgostit ca niciodată. Se pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei se înțelege de minune cu actuala iubită, cei doi petrecând foarte mult timp unul în compania celuilalt.

Ce îi leagă pe Livian și Florentina? S-au dat de gol!

Livian și Florentina formează în mod oficial un cuplu, spre dezamăgirea celor care credeau în povestea de iubire dintre fostul concurent de la Puterea Dragostei și Bianca.

Livian pare hotărât să dea uitării trecutul și să trăiască prezentul alături de femeia care pare că l-a cucerit definitiv.

Citeste si: Ce cadou SCUMP i-a facut Livian iubitei sale! Florentina a facut totul public pe o retea de socializare

De când a pus capăt speculațiilor și a anunțat că are o relație cu Florentina, Livian nu ratează nicio ocazie pentru a se fotografia alături de ea și a posta imaginile pe instagram.

S-au sărutat în public, s-au fotografiat dezbrăcați în așternuturi, iar acum, Livian a dezvăluit că el și actuala iubită au o pasiune comună: sportul. Cei doi îndrăgostiți nu doar că ies în oraș împreună, ci merg și la sala de fitness, amândoi fiind preocupați de aspectul lor fizic. Se pare că Florentina petrece destul de mult timp în sală, având în vedere că are o siluetă de invidiat, iar de când formează un cuplu cu Livian, cei doi se antrenează împreună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce masina de fite conduce Florentina, noua iubita a lui Livian? Castigatorul Puterea dragostei a recunoscut: ''Cat ma costa...''

Deși susținătorii lui credeau că va face tot ce ține de el pentru a se împăca cu Bianca, Livian pare că a uitat de femeia pe care a întâlnit-o la Puterea Dragostei și alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire. În ciuda imaginilor pe care Livian le postează în mediul online, Bianca a dezvăluit recent că nu crede în actuala relație a lui Livian și că mai mult ca sigur el încă mai are sentimente pentru ea, chiar dacă refuză să recunoască acest lucru.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, prima vacanță alături de Florentina: „Suntem non-stop unul cu altul”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.