Ce fac Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger la aniversarea a 43 de ani de la primul 10 din gimnastică

Author: R.V.

Nadia Comăneci (57 ani) a distribuit marţi, pe contul personal de Twitter, un videoclip în care apare alături de actorul Arnold Schwarzenegger.

Fosta gimnastă a menţionat că întâlnirea dintre cei doi, de la sala de sport, a fost modul ideal de a aniversa 43 de ani de la primul 10, obţinut la Montreal.

Cvintupla campioana olimpică a României la Jocurile Olimpice l-a întâlnit pe fostul guvernator al statului California, într-o sală de sport, în timp ce fostul culturist lucra la aparatele de forţă.

”Asta este relaţia noastră.

Eu fac toată treaba şi ea primeşte laudele. Eu lucrez atât de mult la aparatele de fitness şi devin din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără. Asta e problema aici. Mă bucur că te-am întâlnit”, a spus Arnold Schwarzenegger în videoclipul postat de Nadia, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vezi postarea Nadiei AICI.

Pe data de 18 iulie 1976, Nadia Comăneci obţinea primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia a câştigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, o medalie de argint, la echipe, şi una de bronz, la sol.