Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce proiecte noi au fost cooptați celebrii actori!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 ian 2022, 16:21
neslihan atagul Foto(6)
Neslihan Atagul si Engin Akyürek,  protagonistii serialului Fiica ambasadorului
Sursa: captura video making of serial Fiica ambasadorului

La un an de la terminarea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, cei doi protagoniști Neslihan Atagul și Engin Akyürek își continuă evoluția în carieră cu noi proiecte de excepție.

Producția Fiica ambasadorului, care a debutat pe micile ecrane la Kanal D, pe dată de 3 ianurie 2022, i-a readus în atenția publicului pe doi dintre cei mai talentați și admirați actori din Turcia, Neslihan Atagul și Engin Akyürek.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor Engin Akyürek încă din anul 2012, în distribuția serialului Fatmagul, în care acesta a jucat rolul principal alături de celebra actrița Beren Saat.

Iar de curând acesta a revenit pe micile ecrane cu rolul Sancar în producția Fiica ambasadorului, care de asemenea i-a adus mare succes în carieră.
Iar pe frumoasa și talentata actrița Neslihan Atagul, publicul din țară noastră a cunoscut-o din anul 2014, când a jucat în serialul Un destin la răscruce, alături de cel care i-a devenit și soț în viață reală, Kadir Dogulu. Apoi Neslihan a jucat și rolul principal în serialul Dragoste infinită, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră și a propulsat-o în topul celor mai apreciate actrițe.
Iar în prezent frumoasă Neslihan a revenit la Kanal D în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care interpretează rolul principal, Nare, o tânăra ambițioasă și curajoasă.

Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului!

După ce s-a confruntat cu o gravă problema de sănătate și a trebuit să se retragă pentru o perioada de timp din lumina reflectoarelor, Neslihan Atagul a participat în cadrul Galei Premiilor DIAFA, ce s-a desfășurat în Dubai.

Acolo unde celebra actrița a obținut premiul pentru „Cea mai bună actriță” și s-a bucurat de admirația publicului.

Deși și-ar fi dorit enorm să fie cooptată în noi proiecte de amploare, în ciuda problemelor sale de sănătate, Neslihan Atagul nu a mai încheiat deocamdată niciun nou contract, ci continuă să se dedice familiei sale și să se odihnească. Potrivit tvmania.ro, Neslihan Atagul ar fi trebuit să joace alături de celebra Penelope Cruz într-un film spaniol, „En los márgenes”, al regizorului Juan Diego Botto, însă se pare că nu s-a mai concretizat

acest proiect ce ar fi însemnat foarte mult pentru cariera sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, actorul Engin Akyürek în vârstă de 40 de ani nu s-a retras deloc din lumina reflectoarelor nici după terminarea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, ci și-a continuat alte proiecte.

Citeste si: Avertismentul dur dat lui Neslihan Atagul, protagonista din Fiica ambasadorului. De ce nu poate actrița să aibă, de fapt, copii

Potrivit tvmania.ro, acesta a filmat în vara anului trecut pentru un film realizat de platforma Netflix, „Yolun açik olsun” (“Drum bun!”), o ecranizare a romanului omonim scris de Hakan Evrensel, producție în care a jucat alături de alți mari actori precum: Tolga Saritaș (“Suleyman Magnificul”) și Belfu Benian (Mercan din ‘Lacrimi la Marea Neagră”).

Iar în luna noiembrie 2021, Engin a început să filmeze pentru un nou serial, “Kaçış” (“Evadarea”), ce va fi difuzat de platforma digitală internațională Disney Plus.

Citeste si: Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, apariție de senzație la nunta fratelui său! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Engin Akyürek!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.