Ce fac și cu ce se ocupă Sorin și Nicoleta la scurt timp după finala ”Casa Iubirii”. Foștii concurenți au făcut un pas important în relația lor și sunt în toiul pregătirilor: ”Abia aștept să vă arăt rezultatul final”

Author: Madalina Maftei

”Abia aștept să vă arăt rezultatul final”

Sursa: Facebook Sorin Rus

Sorin și Nicoleta se bucură de timpul petrecut în doi după finala primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”. La scurt timp după finală, foștii concurenți au făcut un pas important în relația lor.

Sorin este câștigătorul primului sezon ”Casa Iubirii”, în timp ce iubita sa a fost la un singur pas de marele premiu în valoare de 75.000 de lei, care i-a revenit Larisei. Larisa și Sorin sunt fata și băiatul care au câștigat primul sezon al emisiunii. La scurt timp după finală, Sorin și Nicoleta au făcut un pas mare în relația lor, s-au mutat împreună.

Sorin și Nicoleta s-au mutat împreună

Sorin și Nicoleta trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase luni. Povestea lor de iubire a luat naștere în ”Casa Iubirii”. Deși au trecut prin multe împreună, în final, iubirea lor a învins orice obstacol.

La nici o săptămâna de la Marea Finală a primului sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D, emisiune care l-a adus pe Sorin în poziția de câștigător al primului sezon, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună, iar viața în afara competiției pare să fie

așa cum au visat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Concurenți Casa Iubirii sezonul 2: Cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își caută sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D?

Recent, Nicoleta a dezvăluit, pe TikTok, că ea și Sorin se ocupă de amenajarea locuinței în care s-au mutat și deja le-a împărtășit fanilor câteva imagini din noua lor casa.

Se pare că le place foarte mult să conviețuiască împreună și lucrurile merg de minune între cei doi.

Ba mai mult, deja au început să-și împartă responsabilitățile între ei, Nicoleta l-a surprins pe Sorin în timp ce spăla vasele.

”A început să prindă contur camera. Acolo o avem canapeaua (n.r. arătând spre ea) și urmează să montăm mobila. S-a dus Sorin să aducă ceva de mâncare, după care ne apucăm de treabă și abia aștept să vă arăt rezultatul final”, a

dezvăluit Nicoleta, pe TikTok, despre noua casă în care s-a mutat cu Sorin.

Citește și: Noii concurenți din Casa iubirii trec la atac! Patrick apreciază enorm sinceritatea Cristinei, însă afirmațiile lui vor declanșa un val de reacții în rândul fetelor! „Ne-a jignit pe toate” Aflați totul, marți, 17 ianuarie, de la 10:00 și 16:30!

@nicoletabalint_ 🔙Prima zi acasă✨ Vă arăt cum am început sa amenajăm camera de oaspeți 🦋 @Sorin Rus ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music)- Fearless Motivation Instrumentals

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.